Now Reading:
ZAGRIJAVAMO SE ZA UTORAK Luka Modrić: Idemo odigrati najbolju utakmicu naših života
Full Article 2 minutes read

ZAGRIJAVAMO SE ZA UTORAK Luka Modrić: Idemo odigrati najbolju utakmicu naših života

Polako se pripremao za utorak, novi za nas itekako važan dan na Svjetskom nogometnom prvenstvu – Hrvatska će se za ulazak u finale boriti s Argentinom.

Kapetan Vatrenih Luka Modrić dao je intervju za španjolski RTVE gdje se osvrnuo na uspjeh Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Kataru, piše Sport Klub.

Luka je kazao kako je impresivno ponovno biti u polufinalu Svjetskog prvenstva te da je ovo što ova momčad radi nešto nevjerojatno.
– Kako smo mala zemlja, nitko nas ne uzima u obzir, ali mi nemamo problem s tim da su drugi favoriti, a mi smo u sjeni. To je stvar na koju ne možemo kontrolirati. Možemo se samo natjecati maksimalno i dati sve od sebe, što je naša jača strana – rekao je Modrić.

Osvrnuo se i na Argentinu i Lionela Messija.

-Argentina je velika momčad, ne želim igrati samo protiv jednog igrača. Naravno, Leo Messi je jako velik, njihov najbolji igrač, i imat ćemo puno poteškoća da ga zaustavimo, ali mi smo spremni i dat ćemo sve od sebe. Idemo pokušati odigrati najbolju utakmicu turnira u našim životima. Nadam se da će to biti dovoljno za finale – izjavio je Luka, a prenosi Sport Klub.

sjever.hr/sportklub.n1info.hr
12.12.2022.

Input your search keywords and press Enter.