Now Reading:
Advent u Stubakima donosi sve potrebno za uživanje u blagdanskoj atmosferi – Očekuje vas kuhano vino, bogata gastro ponuda, klizanje, koncerti i vatreno navijanje
Full Article 2 minutes read

Advent u Stubakima donosi sve potrebno za uživanje u blagdanskoj atmosferi – Očekuje vas kuhano vino, bogata gastro ponuda, klizanje, koncerti i vatreno navijanje

Najljepši advenstki sajam u Zagorju, Advent u Stubakima otvara svoja vrata svim zaljubljenicima u božićnu čaroliju, 25. studenog u 18 sati, koncertom Ane Rucner. Nakon nastupa poznate hrvatske violončelistice, na dobra stara vremena posjetitelje će podsjetiti svima dobro poznata grupa, Novi fosili.

Advent u Stubakima trajat će do 6. siječnja 2023. godine, a velike i male ljubitelje zimskih radosti očekuje odličan i bogat program na dvije pozornice. Za one najmlađe pripremljene su svakodnevne animacije, predstave i radionice, a posjetiti će ih i Sveti Nikola i Djed Božićnjak koji će im podijeliti prigodne poklončiće. Svi iskusni i manje iskusni klizači svoje će vještine moći iskušati na najvećem klizalištu sa stazom u Zagorju. Rokeri, hiphoperi, zabavnjaci i ljubitelji zagorske popevke moći će uživati u odličnim koncertima za njihovu dušu.

Organizatori, Turistička zajednica Općine Stubičke Toplice nisu zaboravili ni na ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu pa ih tako nogometno ludilo očekuje u nogoometnom corneru.

– Spojiti advent, kuhano vino, bogatu gastro ponudu, klizanje, dobre koncerte i vatreno navijanje pun je pogodak za uživanje u blagdanskoj atmosferi. Ukoliko ste Grinch koji ne voli Jingle Bells čaroliju, nego samo spominjete muku po kupovini poklona, svejedno vas pozivamo na Advent u Stubakima. Pronaći ćete prigodan dar u originalnim, tradicionalnim kućicama, izrađenim po uzoru na nematerijalnu svjetsku baštinu tradicijskih drvenih igračaka Hrvatskog zagorja i u potpunosti izbjeći groznicu božićnog shoppinga. Advent u Stubakima je poput Cindy Lou Who – otapa srce svakom Grinchu – poručuju organizatori.

www.sjever.hr
12.11.2022.

Input your search keywords and press Enter.