Now Reading:
U Međimurskoj županiji 24 nova slučaja zaraze koronavirusom
Full Article 1 minutes read

U Međimurskoj županiji 24 nova slučaja zaraze koronavirusom

Prema podacima Zavoda za javno zdravstvo Međimurske županije u protekla 24 sata nema evidentiranih pozitivnih nalaza na SARS-CoV-2 virus u Međimurskoj županiji. Brzim antigenskim testiranjem potvrđena su 23 pozitivna nalaza na SARS-CoV-2. Iz drugih županija prijavljen je jedan pozitivan slučaj kod osoba s prebivalištem/boravištem u Međimurskoj županiji.

U protekla 24 sata oporavilo se 78 osoba. Broj pozitivnih osoba u Međimurskoj županiji na današnji dan je 283. U Županijskoj bolnici Čakovec hospitalizirano je 17 pacijenata pozitivnih na SARS-CoV-2 virus. U protekla 24 sata hospitalizirano je šest pacijenata, otpuštene su dvije osobe. Nema preminulih osoba.

Cijepljenje se provodi petkom od 12 do 14 sati u Zavodu za javno zdravstvo Međimurske županije i od 14 do 17 sati u trijaži Županijske bolnice Čakovec.

Započelo je cijepljenje novom varijantom cjepiva, te se mogu cijepiti sve osobe starije od 12 godina koje su primarno procijepljene jednom dozom cjepiva Janssen ili s dvije doze cjepiva Pfizer/Moderna/Astra Zeneca.

www.sjever.hr
28.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.