Now Reading:
Općina Bedekovčina zapošljava – Prijavite se za radno mjesto višeg referenta za graditeljstvo, promet i komunalne poslove
Full Article 50 second read

Općina Bedekovčina zapošljava – Prijavite se za radno mjesto višeg referenta za graditeljstvo, promet i komunalne poslove

Općina Bedekovčina raspisala je Javni natječaj za prijam u službu, na radno mjesto viši referent za graditeljstvo, promet i komunalne poslove u Jedinstveni upravni odjel Općine Bedekovčina, a traži se jedan djelatnik/djelatnica koji bi se zaposlio na neodređeno vrijeme uz probni rok u trajanju od tri mjeseca.

Svi koji se žele prijaviti za poziciju moraju ispuniti određene uvjete. Budući djelatnik/djelatnica tako mora biti sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik građevinske struke s najmanje jednom godinom radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, treba biti dobro upoznat/upoznata s radom na računalu te mora posjedovati vozačku dozvolu ‘B’ kategorije.

Prijave se mogu slati do 22. rujna ove godine na adresu Općine, Trg Ante Starčevića 4, a svi zainteresirani dodatne informacije mogu potražiti na službenoj stranici Općine (https://www.bedekovcina.hr/) ili broju telefona 049/213-963.

www.sjever.hr
20.09.2022.

Input your search keywords and press Enter.