Now Reading:
CIJENA VIŠA ČAK 45 POSTO Čvarci skuplji od najfinijeg pršuta – pogledajte po kojoj se cijeni prodaju!
Full Article 1 minutes read

CIJENA VIŠA ČAK 45 POSTO Čvarci skuplji od najfinijeg pršuta – pogledajte po kojoj se cijeni prodaju!

Što reći, kako više uopće reagirati na ono čemu smo svi izloženi posljednjih nekoliko mjeseci – cijene divljaju u svim segmentima, ali da će čvarci biti tako skupi, tome se nismo nadali!

Portal Danica.hr objavio je kako im je čitatelj javio da se na akciji u koprivničkom Kauflandu čvarci prodaju za nevjerojatne 322 kune po kilogramu, dok je prije sniženja od 17 posto cijena bila 388 kuna. Riječ je o Silma premium čvarcima koji su i inače najskuplji u toj kategoriji.

Novinari Danice dali su se u potragu pa su na internetu, kažu, naletjeli na informaciju kako su se isti čvarci početkom siječnja ove godine u Kauflandu mogli na akciji kupiti za 222 kune kilogram. U odnosu na sadašnju akcijsku cijenu, to je povećanje od 45 posto.

Mi smo pak provjerili cijene pršuta na popularnom Njuškalu i možemo vam reći da kilogram možete kupiti i za 140 kuna. Naravno, ima i skupljih, ali…

Obični čvarci, inače, prodaju se u dućanima u rasponu od 150 do 180 kuna za kilogram, a u tu cjenovnu kategoriju ulaze PPK i Slavonski čvarci.

www.sjever.hr/danica.hr
01.07.2022.

Input your search keywords and press Enter.