Now Reading:
Područna škola Hum Stubički veselo obilježila 70 godina neprekinutog rada
Full Article 2 minutes read

Područna škola Hum Stubički veselo obilježila 70 godina neprekinutog rada

Škola je počela s radom 1950. godine, a izgradili su je  svojom voljom i željom stanovnici Huma Stubičkog. Vrijedni učenici zajedno sa svojim učiteljicama pripremili su prigodni program za goste, roditelje, ali i za stanovnike ovog sela.

Prisutnima se prigodnim riječima obratila ravnateljica škole Sanja Knezić. Na oduševljenje prisutnih i uz pomoć tamburaša učenici su izveli prigodni program, a zatim je ravnateljica škole podijelila zahvalnice bivšim i sadašnjim djelatnicima, sponzorima koji pomažu u radu naše škole, predstavnici KZŽ Ivanki Znika, općinskom načelniku Jasminu Krizmaniću, tajniku udruge UBDR Sveti Juraj Stjepanu Leškoviću i predstavniku Župne crkve Svetog Jurja Mučenika Dubravku Škrlin Hrenu.

Tajnik  UBDR Sveti Juraj Gornja Stubica Stjepan Lešković tom je prigodom poklonio školi dvije prekrasne slike s motivima Gornje Stubice koje će  sada krasiti našu školu. Učiteljice koje rade u PŠ Hum Stubički Željka Franjković i Draženka Kušan zahvalile su se ravnateljici i roditeljima koji su velika podrška i pomoć u ostvarivanju planiranih aktivnosti. Posebno su se zahvalile gospođi Đurđici Lešković  spremačici i kuharici koja svakodnevno priprema za učenike topli obrok i održava interijer i eksterijer škole urednim i čistim. Obilježavanje svečanosti završilo je prigodnim domjenkom.

Vesela i nasmijana lica učenika dovoljan su dokaz sreće, topline i ponosa zbog obilježavanja ove obljetnice.

sjever.hr/gornjastubica.hr
20.06.2022.

Input your search keywords and press Enter.