Now Reading:
“Uzmi pare i napravi nešto za mlade” – Mladi u Klanjcu predložili dvije ideje, dođite na izbore i podržite onu za koju mislite da je bolja
Full Article 2 minutes read

“Uzmi pare i napravi nešto za mlade” – Mladi u Klanjcu predložili dvije ideje, dođite na izbore i podržite onu za koju mislite da je bolja

U Klanjcu su se 13. svibnja okupili mladi na radionici u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade” koji provode LAG Zagorje -Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s gradovima i općinama LAG-a.
Predložene su dvije ideje, a pobjednik čiji projekt skupi više glasova, ostvarit će financijsku potporu u iznosu od 20.000 kuna.

Prvom idejom pod nazivom “Klanječki Bundek” Tim 1 želi postaviti “Piknik zonu” na adresi Sutlanska 6, Klanjec, a koja bi bila dostupna građanima svih uzrasta i iz svakog dijela grada Klanjca. Navedena “Piknik zona” obuhvatila bi sadržaje kao što su odbojka na pijesku i mali nogomet, a u sklopu iste nalazili bi se i stolovi, klupe, roštilji, gdje bi kao društvo mogli zaokružiti jedno lijepo popodne.

Tim 2 predložio je ideju “Gol! Uživo! kojom bi se omogućilo lakše praćenje rezultata i vremena na utakmicama. Radi se o semaforu koji bi se postavio na nogometnom igralištu NK Klanjec.

Iz Grada Klanjca pozivaju sve mlade, u dobi od 14 do 30 godina da u subotu, 4.lipnja ove godine u vremenu od 14 do 17 sati izađu na izbore koji će se održati u velikoj dvorani Grada Klanjca i svojim glasom podrže bolju ideju.

www.sjever.hr
18.05.2022.

Input your search keywords and press Enter.