Now Reading:
Tražite zaposlenje? Donosimo odlične prilike koje se nude na sjeveru Hrvatske
Full Article 2 minutes read

Tražite zaposlenje? Donosimo odlične prilike koje se nude na sjeveru Hrvatske

Tražite posao? U suradnji s portalom posao.hr donosimo vijesti o trenutno otvorenim radnim mjestima.

Hanjes d.o.o. zapošljava Kontrolora kvalitete (m/ž) u Trnovcu Bartolovečkom i Varaždinu. Prijave su otvorene do 27.4.2022. Poslodavac nudi stimulativna primanja, rad u dinamičnom, pozitivnom i kreativnom okruženju te priliku za stručno usavršavanje. Prijavite se brzo i jednostavno putem linka.

Buffet Piccolo traži Konobara (m/ž) u Zaprešiću. Poslodavac traži 2 izvršitelja s iskustvom ili voljom za učenje. Prijaviti se možete do 08.05.2022. putem brze prijave.

Preis-Super d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zlatar. Rok za prijavu je 16.05.2022. Posao uključuje rad u robnom centru, skladištu te utovaru i istovaru robe. Kako se prijaviti saznajte ovdje.

Globalna hrana d.o.o. / McDonald’s zapošljava Radnika u restoranu (m/ž) u Varaždinu. Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, plaćen prijevoz te mogućnost napredovanja. Natječaj je otvoren do 3.5.2022. Kako se prijaviti provjerite na linku.

Zagi Grupa d.o.o. zapošljavaja Recepcionera (m/ž), Kuhara (m/ž) i Konobara (m/ž) u Oroslavju. Poslodavac djelatnicima nudi stalni radni odnos. Prijaviti se možete do 03.05.2022. putem brze prijave.

Eko Taxi d.o.o. zapošljava Vozača (m/ž) u Varaždinu. Prijaviti se možete do 30.4.2022. , a idealan kandidat je aktivan vozač koji posjeduje vozačku dozvolu B kategorije i sjajne komunikacijske vještine. Kako se prijaviti saznajte na linku.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. za klijenta zapošljava Referenta prodaje strojeva i alata (m/ž) na području Međimurske i Varaždinske županije. Poslodavac nudi rad na neodređeno vrijeme, dinamično i kreativno okruženje, stručno usavršavanje, mogućnost napredovanja i kvalitetne uvjete rada. Prijavite se do 21.5.2022., a više informacija pogledajte na linku.

Županić graditeljstvo d.o.o. traži Fasadera/Soboslikara (m/ž) u Cestici. Prijave su otvorene do 1.5.2022. Poslodavac nudi zaposlenje na neodređeno i plaću od 8 000 kn s mogućnošću povećanja. Kako se prijaviti pogledajte na linku.

Work-ing d.o.o. zapošljava Osobu za montažu i ožičavanje elektroormara (m/ž) u Trnovcu Bartolovečkom. Poslodavac nudi stimulativnu plaću, bonuse, plaćene troškove prijevoza, stručno usavršavanje i mogućnost zaposlenja na neodređeno. Prijave su otvorene do 4.5.2022., a prijaviti se možete na linku.  

Ugostiteljstvo – Kavana Braco zapošljava Pomoćnog kuhara/kuharicu za rad u Čakovcu. Poslodavac nudi slobodne vikende, ugodno radno okruženje te stabilnost i sigurnost. Prijaviti se možete do 30.4.2022., a više informacija dostupno je na linku.

www.sjever.hr / www.posao.hr
23.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.