Now Reading:
Čudesna šuma organizira radionicu za djecu – Dođite u šumu prepunu zabave, igre i veselja!
Full Article 2 minutes read

Čudesna šuma organizira radionicu za djecu – Dođite u šumu prepunu zabave, igre i veselja!

Društvena zajednica i organizacija Čudesna šuma čije je sjedište u Mariji Bistrici ove subote organizira Stream radionicu “Da li je šumski Zec uskršnji zec?”, a koja počinje u 10 sati interaktivnom pričom i igrom u prirodi. Nakon toga održat će se kreativna radionica pod nazivom Uskršnji ukrasi u šumi, nakon čega slijedi Lov na uskršnjeg Zeca i užina. Povratak kućama planiran je u 12.20 sati.

Naime, tim Čudesne šume kroz edukativne prirodoslovno istraživačke, “outdoor”, tehničke i umjetničke aktivnosti i radionice u prirodnim okruženjima za djecu predškolske i školske dobi i mlade, promovira uključenost mladih u STREAM aktivnosti koje predvode njihovi razni edukatori, geolozi, kemičari, knjižničari, književnici, glazbenici te izviđači.

Igru i istraživanje u prirodnim okruženjima smatramo najvažnijom dječjom aktivnošću, i čvrsto vjerujemo da način na koji se djeca danas igraju, koja iskustva doživljavaju, koje osjećaje razvijaju i kakvom su okolinom okruženi, stvaraju temelj za razvoj najvažnijih životnih vještina budućnosti, ali i pokazuje kako će “igrom “ kreirati našu budućnost – poručuju iz Čudesne šume.

Cijena sudjelovanja na navedenoj radionici iznosi 60 kuna po djetetu,odnosno 40 kuna za drugo dijete u obitelji. U cijenu su uključeni slani i slatki snack, sadržaji poligona Čudesne šume, stručno vodstvo, osiguranje te nadzor djece. Preporučena dob djece je iznad četiri godine.

Prijava na radionicu smatara se važećom uplatom kotizacije do petka, 15. travnja te poslanom potvrdom na email: tomislav@stream-forest.com.
Sve ostale informacije možete saznati na njihovoj službenoj Facebook stranici – https://www.facebook.com/STREAMFoRest.cudesna.suma.

www.sjever.hr
14.04.2022.

Input your search keywords and press Enter.