Now Reading:
Objavljen natječaj za Pjesničku nagradu “Antun Mihanović”- pogledajte koji su uvjeti za prijavu
Full Article 2 minutes read

Objavljen natječaj za Pjesničku nagradu “Antun Mihanović”- pogledajte koji su uvjeti za prijavu

Gradska knjižnica i čitaonica “Antun Mihanović” Klanjec objavila je natječaj za dodjelu ovogodišnje Pjesničke nagrade “Antun Mihanović’”za domoljubnu poeziju učenika osnovnih i srednjih škola Krapinsko-zagorske županije.

Natječaj se provodi u četiri kategorije pa tako mogu sudjelovati učenici osnovnih i učenici srednjih škola Krapinsko-zagorske županije te učenici s posebnim potrebama osnovnih i srednjih škola KZŽ. Svaki natjecatelj sudjeluje s najviše tri rada na standardnom ili kajkavskom jeziku, a svaki rad može sadržavati najviše do 35 stihova.

Radovi se predaju pod zaporkom, u digitalnom obliku (CD, DVD), a s radovima treba poslati zatvorenu omotnicu u kojoj se nalazi ime i prezime autora, razred, adresa, ime i prezime mentora, broj mobitela, mail adresa mentora i zaporka pod kojom su radovi označeni. Radove treba dostaviti na adresu Gradska knjižnica i čitaonica Antun Mihanović Klanjec, 49290 Klanjec, Trg A. Mihanovića 2 s naznakom – (Pjesnička nagrada Antun Mihanović).

Izborno povjerenstvo na temelju pristiglih radova donosi odluku o 1., 2., i 3. nagradi u kategoriji učenika osnovnih škola, zatim u kategoriji učenika srednjih škola, u kategoriji učenika s posebnim potrebama osnovnih škola i kategoriji učenika s posebnim potrebama srednjih škola.

Proglašenje pobjednika i dodjela nagrada objavit će se na svečanosti obilježavanja rođenja Antuna Mihanovića u lipnju 2022.
Natječaj je otvoren do 15. svibnja 2022. godine.

www.sjever.hr
28.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.