Now Reading:
Kovačević uoči gostovanja kod Kustošije: Čeka nas maksimalno „napaljen” protivnik, ali moramo znati odgovoriti na to
Full Article 2 minutes read

Kovačević uoči gostovanja kod Kustošije: Čeka nas maksimalno „napaljen” protivnik, ali moramo znati odgovoriti na to

Utakmicama 19. kola nastavlja se Druga HNL, a za momčad Varaždina to znači subotnje gostovanje kod Kustošije.

Podsjetimo, nakon punih 11. uspješnih kola, Varaždin je prošloga tjedna poražen, prvi put pod vodstvom trenera Marija Kovačevića kojem je jedan od zadataka ovih dana pripremiti momčad i psihološki za novu utakmicu.

-Nemoguće je stalno pobjeđivati, ali prošlotjedni poraz došao je možda u najnezgodnijem trenutku. Nadali smo se pobjedi protiv Intera, ali smo izgubili, trebali smo biti odlučniji. Okrenuti smo sad Kustošiji, a svaki kraj serije prilika je za početak nove pozitivne serije, tako ja igračima govorim i vjerujem da možemo ponovo doći u pozitivnu seriju – rekao je Kovačević.

Govoreći o Kustošiji trener Varaždinaca je istaknuo da znaju da ih čeka protivnik koji se bori za opstanak i nema što izgubiti.
-Maksimalno moramo biti spremni da nešto tamo napravimo, a želimo to. Mi smo kvalitetnija ekipa i moramo tražiti našu prepoznatljivu igru, moramo biti puno opasniji, ofenzivniji u fazi napada i vjerujem u pobjedu – rekao je Kovačević.

Varaždin je još uvijek prvi na ljestvici, a trener vjeruje da će njegova ekipa krenuti i „zagristi” od prve minute.
-Čeka nas maksimalno „napaljen” protivnik, ali mi moramo znati dogovoriti na to – istaknuo je. Kovačević koji vjeruje u svoje napadače koji će se, nada se, raspucati.

Što se tiče igračkog kadra, Urata je počeo ovaj tjedan trenirati i bit će u kadru, rekao je Kovačević te podsjetio da se Bagadur vraća nakon tri žuta kartona, ali neće biti Brodića koji je „zaradio” treći žuti karton, a kapetan Postonjski već dulje vrijeme vuče ozljedu.
-Sigurno da ne možemo računati na Igreca i malog Vugrinca koji nikako da ulovi neki kontinuitet treninga zbog ozljeda, Jagić je iskrenuo gležanj…Ima nekih problema, ali ima nas dovoljno i vjerujem u igrače koji su tu – zaključio je trener Varaždinaca.

Utakmica Kustošija-Varaždin igrat će se u subotu od 15.30.

a. kučić/sjever.hr
03.03.2022.

Input your search keywords and press Enter.