Now Reading:
Prometna regulacija i besplatan parking zbog Fašnika
Full Article 3 minutes read

Prometna regulacija i besplatan parking zbog Fašnika

Bliži se 196. Samoborski fašnik, a to znači da nas osim veselja i puno dobre zabave, očekuje i posebna regulacija prometa.

U vrijeme trajanja fašničkog programa za promet će biti zatvoren uži centar Samobora, a širi centar samo u vrijeme odvijanja Dječjeg fašnika, odnosno prolaska dječjih povorki.

Konkretno, u petak, 18. veljače promet u centru Samobora bit će zatvoren od 18 do 23 sata, a prometovanje će biti zabranjeno Trgom kralja Tomislava, Livadićevom, Šmidhenovom od Trga do Obrtničke, Perkovčevom od raskrižja s Langovom do Trga, Ulicom Svete Ane od Trga do Ulice Franza Liszta, Jurjevskom od Ulice Svete Ane do F. Liszta, te Milakovićevom u vremenu od 18 do ponoći i Kleščićevom od 10 do ponoći.

Obje fašničke subote (19. i 26.2.) od 10 do 23 sata prometovanje će biti zabranjeno svim gore navedenim ulicama i Trgom te zbog prolaska dječjih povorki, od 10 do 12 sati i Mlinskom ulicom od Perkovčeve do Ulice Ferka Ivanščaka, Perkovčevom od raskrižja s Langovom do raskrižja sa Zagrebačkom i Ivanščakovom, Kompareovom i Ulicom Ferka Ivanščaka.

Nedjeljama (20. i 27.2.) je razlika u prometnim regulacijama što na Trgu traju od 10 do 20 sati. Ostalo je isto kao i subotama.

U utorak 1. ožujka, od 17:30 do 24 sata, zabrana prometovanja odnosi se na: Trg kralja Tomislava, Livadićevu, Šmidhenovu od Trga do Obrtničke, Perkovčevu od Trga do raskrižja s Langovom, Ulicu Svete Ane od Trga do Ulice Franza Liszta, Jurjevsku od Ulice Svete Ane do F. Liszta.

Prometovanje će biti zabranjeno u utorak, 1. ožujka i u vremenu od 17:30 do 19 sati Langovom ulicom od Perkovčeve do Ulice Giznik, Mlinskom od Perkovčeve do Ulice F. Ivanščaka, Perkovčevom od Trga do raskrižja sa Zagrebačkom i Ivanščakovom. Milakovićeva će za promet biti zatvorena od 17 do 24 sata, a Kleščićeva od 10 do 24 sata.

Besplatan parking zbog Fašnika

Tijekom trajanja programa 196. Samoborskog fašnika posjetiteljima će biti omogućeno besplatno parkiranje vikendom, a petkom i posljednji dan fašnika, u utorak, parkiranje će biti besplatno od 15,00 sati.

Naplate parkiranja neće biti u vrijeme fašničkih vikenda (subote 19. i 26. veljače te nedjelje 20. i 27. veljače) dok će se u petak 18. i 25. veljače te u utorak 1. ožujka, naplata obavljati do 15,00 sati.

Ostale radne dane naplata parkiranja obavljat će se prema uobičajenom vremenu naplate.

Parkiranje će se subotom naplaćivati samo na sajmištu.

www.sjever.hr
17.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.