Now Reading:
Međimurska županija pozvala na predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2022.
Full Article 2 minutes read

Međimurska županija pozvala na predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2022.

Međimurska županija raspisala je poziv za predlaganje programa javnih potreba u kulturi za 2022.

U pozivu se napominje da su javne potrebe u kulturi Međimurske županije kulturne djelatnosti i poslovi, akcije i manifestacije u kulturi od interesa za Međimursku županiju koje Skupština Međimurske županije programom utvrdi kao javne potrebe, kao i one koje su utvrđene posebnim zakonom. To su, među ostalim, programi ustanova u kulturi, djelatnosti strukovnih i amaterskih udruga u kulturi, trgovačkih društava i drugih organizacija u kulturi, programi zaštite, očuvanja, obnove, revitalizacije i programi razvitka i unapređivanja ukupne djelatnosti zaštite i očuvanja kulturnih dobara i kulturnog nasljeđa, izdavanje knjiga, organiziranje akcija i manifestacija u književno-nakladničkoj i knjižničarskoj djelatnosti, kao i programi vizualne i audiovizualne umjetnosti (održavanje izložbi, izdavanje likovnih monografija, akcije i manifestacije u likovnoj djelatnosti). Nadalje, tu su i programi u području kazališne, glazbeno-scenske, glazbene i plesne djelatnosti te kulturno-umjetničkog amaterizma, programi kulturne suradnje s organizacijama i institucijama te sudjelovanje na regionalnim, državnim i međunarodnim manifestacijama i u projektima.

Svoje programe mogu predlagati samostalni umjetnici, umjetničke organizacije, ustanove u kulturi kojima Međimurska županija nije osnivač, građani i udruge, pravne i fizičke osobe koje obavljaju djelatnost u području kulture te jedinice lokalne samouprave s područja Međimurske županije.

Prijedlozi se, sa svom potrebnom dokumentacijom, šalju na adresu: Međimurska županija, Upravni odjel za obrazovanje i kulturu, Ruđera Boškovića 2, 40000 Čakovec.

Razmatrat će se zahtjevi pristigli do 23. ožujka 2022. godine do 12,00 sati (bez obzira na način dostave).

Više informacija o pozivu za predlaganje programa javnih potreba u kulturi Međimurske županije za 2022. godinu možete pronaći ovdje.

www.sjever.hr
16.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.