Now Reading:
Prijavite potencijalne kandidate: Općina Gornja Stubica raspisala natječaj za dodjelu javnih priznanja!
Full Article 2 minutes read

Prijavite potencijalne kandidate: Općina Gornja Stubica raspisala natječaj za dodjelu javnih priznanja!

Općina Gornja Stubica raspisala natječaj za dodjelu javnih priznanja koja će biti uručena na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća – Predložite svoje kandidate.

Općina Gornja Stubica raspisala je natječaj za dodjelu javnih priznanja za sve pravne i fizičke osobe. Natječaj za dodjelu javnih priznanja otvoren je do 15. veljače ove godine. Prijedlog za dodjelu javnih priznanja mogu podnijeti radna tijela Općinskog vijeća, najmanje 1/3 vijećnika Općinskog vijeća, vijeća mjesnih odbora s područja općine, udruge građana s područja općine, poduzeća sa sjedištem na području općine te druge fizičke i pravne osobe.

Potencijalni kandidati mogu biti pravne ili fizičke osobe, koje imaju najviše zasluge u promicanju gospodarstva, prosvjete, kulture, zdravstva, socijalne skrbi i drugih oblasti društvenog života u općini. Javna priznanja koja se dodjeljuju su Počasni građanin Općine, Nagrada za životno djelo Općine, Plaketa Općine, Povelja Općine i Zahvalnica Općine.

Prijedlozi za dodjelu javnih priznanja Općine Gornja Stubica dostavljaju se Povjerenstvu za priznanja Općine Gornja Stubica, u pisanom obliku s obrazloženjem te moraju sadržavati za pojedince, životopis kandidata, tijek njegovog rada i ostvarenih rezultata, temeljito obrazloženje razloga predlaganja i za pravne osobe, osnovne podatke o ustroju i djelatnosti, ostvarene rezultate rada, temeljito obrazloženje razloga predlaganja.

Konačnu odluku o dodjeli javnih priznanja donosi Općinsko vijeće Općine Gornja Stubica, a priznanja će biti uručena na Svečanoj sjednici Općinskog vijeća, prigodom obilježavanja Dana Općine. Detaljne informacije o samom natječaju možete pronaći na službenim internet stranicama Općine.

www.sjever.hr/gornjastubica.hr
09.02.2022.

Input your search keywords and press Enter.