Now Reading:
Iz općinskog proračuna Krapinskih Toplica za kulturu i društveno-socijalni razvoj osigurano skoro 170 tisuća kuna
Full Article 2 minutes read

Iz općinskog proračuna Krapinskih Toplica za kulturu i društveno-socijalni razvoj osigurano skoro 170 tisuća kuna

Općina Krapinske Toplice poziva sve udruge koje su programski usmjerene na rad u području kulture, socijalne skrbi ili društvene djelatnosti da se prijave na financijsku podršku programima ili projektima koji doprinose razvoju kapaciteta udruga u kulturi, socijalnoj skrbi ili društvenoj djelatnosti.

Udruge sukladno ovom Javnom natječaju mogu prijaviti program ili projekt za dva prioritetna područja.
Prioritetno područje 1 odnosi se na jačanje kapaciteta udruga i razvoj programa i projekata u području kulture, te za to prioritetno područje ukupna vrijednost natječaja iznosi 80 tisuća kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je pet tisuća kuna, a najveći iznos je 40 tisuća kuna.
Prioritetno područje 2 obuhvaća projekte i programe u području društveno – socijalnog razvoja, a ukupna vrijednost natječaja za to područje iznosi 89.500 tisuća kuna. Najmanji iznos financijskih sredstava koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom programu ili projektu je četiri tisuće kuna, a najveći iznos je 15 tisuća kuna.

Rok za podnošenje prijedloga programa ili projekta je 30 dana, a završava 21.veljače u 14 sati, a prijavitelj može podnijeti jednu prijavu i ugovoriti jedan program.
Natječajna dokumentacija šalje se preporučeno poštom ili osobno (predaja u pisarnici Općine), na sljedeću adresu: Općina Krapinske Toplice, Antuna Mihanovića 3, 49217 Krapinske Toplice ili elektroničkim putem na e-mail adresu: info@krapinske-toplice.hr .

www.sjever.hr

24.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.