Now Reading:
Obitelj Andričić hitno treba vašu pomoć: mole za barem jednu sterilnu gazu!
Full Article 2 minutes read

Obitelj Andričić hitno treba vašu pomoć: mole za barem jednu sterilnu gazu!

Zagrebačka obitelj Andričić hitno treba pomoć svih ljudi dobrog srca. Naime, 38-godišnji Markica koji u gradskom stanu u Novom Jelkovcu živi sa samohranom majkom Anđelkom i dvije mlađe sestre boluje od cerebralne paralize, a prije četiri godine nakon dugotrajnog liječenja od urinarne infekcije zadobio je teške rane koje mu nisu u potpunosti zarasle.

Kako donosi Dnevno.hr, njegova majka Anđelka je nakon 30 godina radnog staža brigu o svom sinu preuzela je na sebe i dobila status njegovateljice. Markicu treba svaka dva sata okretati i paziti kako ne bi došlo do krvarenja u ranama, pa već godinama spava uz njega, a iako mu je nešto bolje, daleko je od oporavka.

S obzirom na malo novaca koje dobivaju i sve što je Markici, ali i njezinim dvjema kćerima koje se još uvijek školuju potrebno, Anđelka moli sve ljude dobrog srca za pomoć, ako ništa drugo, barem sa sterilnim gazama koje su im prijeko potrebne.

Hitno im trebaju sterilne gaze od 50 i 100 cm, betadine, tyrosur prah i cicatridina sprej za rane i vrećice za ispust.

Ako želite donirati novac, možete ga uplatiti na račun Markice Andričića otvoren u Zagrebačkoj banci, HR 1023600003237802475, SWIFT/BIC: ZABAHR2X, a kako biste donirali potrepštine koje su mu hitno potrebne nazovite Anđelku Andričić na broj 098/958-4722.

Foto: FB Borac Markica Andričić
www.sjever.hr / dnevno.hr
15.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.