Now Reading:
Simboličnom donacijom pomozite da MURID dobije Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu!
Full Article 1 minutes read

Simboličnom donacijom pomozite da MURID dobije Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu!

Međimurska udruga za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID obilježila je deset godina rada i uskoro postaje Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu “MURID“.

A da bi uspjeli u izgradnji Centra potrebno je skupiti 4,524.779,66 kuna. Prema zadnjim ažuriranim podacima trenutno je sakupljeno 168.847 kuna.

Pomozimo im zajedno, donirati možete ovdje putem QR koda.

Centar za ranu intervenciju u djetinjstvu MURID pruža stručnu podršku djeci rane dobi, njihovim roditeljima i obiteljima, kao i edukaciju i senzibilizaciju okoline i javnosti na specifične potrebe obitelji i djece s razvojnim i socijalnim rizicima na području Hrvatske i regije.

Cilj i svrha osnivanja MURID-a je promicanje dobrobiti sve male djece u Republici Hrvatskoj, a osobito one s biološkim ili socijalnim rizikom za optimalan razvoj što uključuje javno promotivni, edukativni, istraživački i savjetodavni rad u području ranog razvoja djece, a osobito djece s teškoćama u razvoju, odnosno u djece s rizikom za njihov nastanak. Skrb za malu djecu nedjeljiva je od skrbi za njihove roditelje odnosno obitelj.

abrkic/sjever.hr
10.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.