Now Reading:
Prava poslastica za sve ljubitelje Harry Pottera: dođite u Koprivnicu na novogodišnji Lego HP maraton i ludo se zabavite!
Full Article 2 minutes read

Prava poslastica za sve ljubitelje Harry Pottera: dođite u Koprivnicu na novogodišnji Lego HP maraton i ludo se zabavite!

U prostoru Markerspacea u koprivničkoj Knjižnici i čitaonici „Fran Galović” sprema se prava poslastica za sve mlade ljubitelje Harry Pottera. Naime, tijekom zimskih praznika će po dva sata dnevno moći uživati u Lego HP maratonu.

Riječ je o slaganju tri nova Lego kompleta iz fonda knjižnice, s motivima iz serijala o Harry Potteru, a svi mladi ljubitelji lika najpopularnijeg čarobnjaka na svijetu moći će u ovim radionicama sudjelovati svakog dana ovog tjedna, od ponedjeljka do petka od 12 do 14 sati i u subotu od 11 do 13 sati.

Program je namijenjen prvenstveno mladima od 11 do 19 godina, a provodi se kao nastavak uspješnog ciklusa različitih radionica za mlade u knjižnici pokrenutih u 2021. godini. Knjižnica ovim programom želi djeci i mladima pružiti mogućnost igre s kvalitetnim igračkama i didaktičkim materijalom koji potiču njihov razvoj, kao što su Lego kocke.

Svi sudionici morat će poštivati i određena pravila igre, kao što je da u slaganju jednog kompleta odjednom mogu sudjelovati najviše dva igrača s ograničenjem od jednog sata igre. Broj sudionika i vremensko trajanje sudjelovanja su ograničeni, pa će prednost imati prijavljeni igrači, a detalji o prijavama dostupni su ovdje.

Program će se održati uz poštivanje epidemioloških mjera, obavezno nošenje zaštitnih maski za lice i održavanje razmaka, uz napomenu da sudionici stariji od 16 godina moraju posjedovati i COVID potvrdu.

www.sjever.hr / knjiznica-koprivnica.hr
03.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.