Now Reading:
Proteklu godinu u Zlataru obilježili brojni projekti – gradonačelnica Auguštan-Pentek: Vjerujem u daljnje zajedništvo kako bismo mogli ostvariti sve buduće ciljeve!
Full Article 1 minutes read

Proteklu godinu u Zlataru obilježili brojni projekti – gradonačelnica Auguštan-Pentek: Vjerujem u daljnje zajedništvo kako bismo mogli ostvariti sve buduće ciljeve!

Proteklu godinu u Zlataru obilježili su brojni projekti, a kraj godine i početak nove prilika je za podsjećanje na najvažnije aktivnosti i investicije koje su provedene u proteklom razdoblju.

Kako je naglasila gradonačelnica Jasenka Auguštan-Pentek, usprkos nestabilnoj i izazovnoj godini, napravljeno je mnogo toga čime Grad Zlatar svakim danom postaje bolje i ljepše mjesto za život.

-Tako naš grad danas nudi nove sadržaje, a projektima, komunalnim radovima pa i sitnicama poput urbane opreme gradimo njegov ljepši izgled: imamo nova igrališta, novi vrtić, parkirališta, proširenu javnu rasvjetu, vježbalište, uređujemo prometnice, saniramo klizišta i mostove, uskoro ćemo otvoriti reciklažno dvorište – poručila je gradonačelnica.

Osim infrastrukturnih projekata, u zlatarskoj osnovnoj školi uveden je produženi boravak, a radno vrijeme dječjeg vrtića je produljeno. Kako kaže gradonačelnica, riječ je o važnim koracima za poticanje mladih obitelji na dolazak i ostanak u Zlataru.

-Samo tako možemo rasti i gledati u budućnost – rekla je Auguštan-Pentek.

Uz zahvalu svim građanima koji svojim prijedlozima svakodnevno sudjeluju u razvitku Zlatara, Auguštan-Pentek je poručila kako vjeruje da će se zajedništvo nastaviti s ciljem daljnjeg napretka Grada.

tklopotan / www.sjever.hr / FB Jasenka Auguštan-Pentek
02.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.