Now Reading:
Novogodišnja čestitka gradonačelnika Bosilja: Samo zajedničkim trudom, dobrom voljom i razumijevanjem možemo stvoriti još bolju sredinu za život!
Full Article 2 minutes read

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Bosilja: Samo zajedničkim trudom, dobrom voljom i razumijevanjem možemo stvoriti još bolju sredinu za život!

Iza nas je još jedna izazovna i pandemijska kalendarska godina, a početak nove, 2022. godine prilika je za okrenuti se iza sebe i pogledati učinjeno, ali i za postaviti daljnje ciljeve. Kako je naglasio gradonačelnik Varaždina Neven Bosilj, u samo šest mjeseci mandata nove gradske vlasti, puno je učinjeno, no u novoj, 2022. godini želja mu je napraviti još više i bolje. Njegovu novogodišnju čestitku i poruku svim Varaždinkama i Varaždincima prenosimo u cijelosti:

„Poštovane i drage Varaždinke i Varaždinci, iza sebe ostavljamo još jednu kalendarsku godinu. Danas ćemo se više nego ikada tijekom proteklih 12 mjeseci zaustaviti u užurbanoj svakodnevici, okrenuti iza sebe, pogledati učinjeno i preispitati donesene odluke.

Uvjeren sam kako su se svaka izrečena riječ i svaki potez dogodili s razlogom te da će u konačnici rezultirati s nečim dobrim i za sve nas značajnim i pozitivnim. Iza nas je još jedna godina, a mjesta za optimizam zaista ima.

U svega šest mjeseci na čelu Grada realizirali smo niz projekata i zajednički učinili puno kako bi naš Grad ponovno bio mjera i obrazac čitavoj Hrvatskoj. Ipak, kako sam uvijek pobornik teze da možemo i moramo bolje, ovaj kraj godine promatram kao izazov koji 2022. godina nosi za sobom.

Uvjeren sam da niti jedan problem nije nerješiv niti su nedostižni ciljevi koje si postavimo, a samo zajedničkim trudom, dobrom voljom i razumijevanjem možemo stvoriti još bolju sredinu za život, prije svega za odgoj i obrazovanje naših najmlađih stanovnika te osigurati uvjete za daljnji razvoj našeg Grada.

Neka nam 2022. godina donese radost života, ohrabrenu nadu, spremniju solidarnost i odvažnije, složno zauzimanje za napredak našeg Varaždina. Drage Varaždinke i Varaždinci, želim vam puno zdravlja, osobnog zadovoljstva i poslovnog uspjeha u novoj, 2022. godini.”

tklopotan / www.sjever.hr
01.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.