Now Reading:
Nova 2022. godina dušu je dala za spajanje neradnih dana i vikenda – uvjerite se sami!
Full Article 2 minutes read

Nova 2022. godina dušu je dala za spajanje neradnih dana i vikenda – uvjerite se sami!

Za one koji vole spajati vikende i neradne dane, prošla godina koju smo s radošću ispratili bila je katastrofalna, ali ova nova…e, to je već druga priča!

Kažu, naime, da će 2022. biti raj za takve, a u nastavku pročitajte zašto!

Prvu priliku za spajanje jimamo već za nekoliko dana, odnosno za blagdan Tri kralja. Četvrtak je neradni dan, pa ako uzmete slobodan petak, evo prilike za dodatno rekuperiranje od obiteljskog druženja, prejedanja i novogodišnjeg tuluma, piše Dnevnik.hr.

Veljača će brzo proći, preživjet ćete i ožujak i onda dolazi travanj. Znamo već, Uskrs je 17. travnja i to je nedjelja, ali slobodan će nam biti i Uskrsni ponedjeljak.

Nadalje, 30. svibnja je Dan državnosti koji pada u ponedjeljak i prilika za još jedan dan odmora.

Odličan za psjanaje bit će lipanj i možete birati što želite spojiti. Krenimo redom! U četvrtak 16. lipnja pada Tijelovo, u petak uzmete godišnji i dobijete četiri dana za odmor od šefova i kolega.

Dan antifašističke borbe, 22. lipnja, pada u srijedu, pa možete dobiti čak pet slobodnih dana za samo dva dana godišnjeg.

Naravno, uvijek možete uzeti godišnji od dva tjedna, a u kalendaru godišnjih pisati samo osam dana. I to je uvijek zgodna opcija. Toplo je preporučujemo, piše Dnevnik.hr.

Idealan za spajanje bit će i kolovoz, kada je Dan pobjede koji pada u petak, (5. kolovoz), a Velika Gospa je 15. kolovoza u ponedjeljak.

U rujnu i listopadu neće biti prilike za spajanje vikenda i neradnih dana, ali tu je 1. studeni, Dan svih svetih, koji će biti u utorak. Nema smisla imati slobodan vikend pa raditi u ponedjeljak, pa onda utorak ne, tako da slobodno spojite. Dobit ćete četiri slobodna dana.

Već sada planirajte i idući Božić koji pada u nedjelju, ali imate Štefanje koje je u ponedjeljak, pa ni to nije loše. Zapamtite, dobar plan je ključ uspjeha!

www.sjever.hr/dnevnik.hr
01.01.2022.

Input your search keywords and press Enter.