Now Reading:
KOPRIVNICA Položena vremenska kapsula u temelje budućeg Centra za pomoć u kući
Full Article 2 minutes read

KOPRIVNICA Položena vremenska kapsula u temelje budućeg Centra za pomoć u kući

U temelje budućeg Centra za pomoć u kući u Koprivnici, vrijednog 14,8 milijuna kuna, položena je vremenska kapsula, a zajedničkim su je snagama položili gradonačelnik Mišel Jakšić, ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev i predsjednik Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Vjekoslav Štimac.

-Ovo je veliki dan za Gradsko društvo Crvenog križa i velika i uspješna godina koja će ostati velikim slovima upisana u našu povijest. Ove godine obilježavamo 140 godina Gradskog društva i ovaj kamen temeljac je najljepša čestitka našem rođendanu – kazala je Sočev, dok je Štimac naglasio da je riječ o povijesnom događaju za Koprivnicu.

-Ovaj objekt će biti ono što ćemo ostaviti mlađim naraštajima gdje će se kvaliteta socijalnih usluga podići na visoki nivo. Sve vrste socijalnih usluga bit će pružene onima kojima je to potrebno – rekao je Štimac.

Gradonačelnik Mišel Jakšić izrazio je veliko zadovoljstvo svime do sada učinjenim od strane koprivničkog Crvenog križa te ga smatra jednim od najboljih društava u Hrvatskoj.

-Radimo ogroman iskorak u funkcioniranju društva s potpuno novim objektom koji će djelovanje dići na novi nivo u pomoći ljudskoj solidarnosti, ali i u brojnim drugim edukativnim programima. Drago nam je da imamo takve ljude i takvo društvo, neizmjerno smo ponosni, veselim se novom koraku koji danas počinje – zaključio je gradonačelnik Jakšić.
Nova zgrada bit će izgrađena i opremljena do svibnja 2023. godine.

www.sjever.hr/koprivnica.hr
21.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.