Now Reading:
JESTE LI SPREMNI? Nabrusite klizaljke i pokažite svoju virtuoznost! U Lepoglavi se otvorilo klizalište!
Full Article 2 minutes read

JESTE LI SPREMNI? Nabrusite klizaljke i pokažite svoju virtuoznost! U Lepoglavi se otvorilo klizalište!

Najljepši dio godine sa sobom donosi i najljepše provedene trenutke, a da bi program bio još atraktivniji neizostavno je klizanje. Tako se u petak klizalište otvorilo i u Lepoglavi na radost mnogobrojnih mještana koji su jedva dočekali nabrusiti svoje klizaljke i pokazati svoje virtuozne, klizačke talente.

Kako je istaknuo gradonačelnik Grada Lepoglave, Marijan Škvarić, u Lepoglavi se cijele godine intenzivno radilo, ali i družilo.

– U prosincu smo obilježili i naš dan, Dan Grada Lepoglave, a za cijeli prosinac, osmislili smo cijeli niz događanja koje smo podijelili s mnogim prijateljima. Sa zadovoljstvom mogu predstaviti i manifestaciju, Advent u Lepoglavi. Zaslužili smo da ovaj grad obasjaju prekrasne lampice, da ga obojimo predivnim bojama i da uvedemo mnoge sadržaje koje će popratiti ovu manifestaciju – rekao je Škvarić dodavši da, iako na klizalištu još uvijek nema dovoljno leda, tijekom sutrašnjeg dana, bit će spremno za prve klizače.

Posjetiteljima je na Adventu u Lepoglavi omogućena široka gastronomska ponuda, a lepoglavski vrijedni i marljivi izviđači podijelili su betlehemsko svijetlo i uveličali otvorenje klizališta u Lepoglavi. Vi, koji još niste, pružite si jedinstven i bajkovit Advent u ovom gradiću, nabrusite klizaljke, uvježbajte piruetu i pokažite publici vaš neiscrpan talent!

tklopotan/mcarzavec/www.sjever.hr
18.12.2021.

Input your search keywords and press Enter.