Now Reading:
Sajam obrtništva s humanitarnim karakterom: posjetite IMPOK i podržite koprivničko-križevačke obrtnike!
Full Article 2 minutes read

Sajam obrtništva s humanitarnim karakterom: posjetite IMPOK i podržite koprivničko-križevačke obrtnike!

U organizaciji Udruženja obrtnika Koprivnica u petak je otvoren sajam obrtništva i poduzetništva s humanitarnim karakterom – IMPOK 2021. Sajam se održava i u subotu u parku kod Udruženja obrtnika, a sve prikupljene donacije su namijenjene obrtnicima stradalima u potresu na Baniji.

Sajam je posjetio i zamjenik koprivničko-križevačkog župana Ratimir Ljubić koji je organizatorima čestitao na ovoj hvalevrijednoj inicijativi te izlagačima poželio mnogo uspjeha u prezentaciji svojih proizvoda i usluga. Nakon službenog otvorenja, razgledao je sajam, porazgovarao s obrtnicima i izlagačima i pružio im podršku.

Predsjednik Udruženja obrtnika Koprivnica Darko Frankol napomenuo je kako je epidemija ugrozila brojne obrtnike te kako su ovakvi sajmovi dobra prilika da se ponovno uspostavi kontakt s kupcima, a uz to i pomogne kolegama.

Sajam su obišle i zamjenica koprivničkog gradonačelnika Ksenija Ostriž koja je istaknula kako na koprivničkom području djeluje gotovo tisuću obrtnika, i predsjednica Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Irena Kovačić koja je naglasila važnost tradicije i održavanja sajmova koji su nekim obrtnicima jedina prilika da ponude svoje proizvode.

Predstavnici obrtnika iz Sisačko-moslavačke županije koji sudjeluju na sajmu zahvalili su na pozivu te na inicijativi da se pomogne stradalnicima s područja Banije.

U subotu će u suradnji s Obrtničkom školom Koprivnica biti organizirana humanitarna prodaja hrane, a u svrhu donacija za Baniju ide i prihod od tombole. Većina izlagača dolazi iz sjeverne regije, a posjetitelje očekuju raznoliki proizvodi i bogata ugostiteljska ponuda.

www.sjever.hr / kckzz.hr
09.10.2021.

Input your search keywords and press Enter.