Now Reading:
Župan Koren obišao radove na izgradnji sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec vrijedne 21 milijun kuna: “Objekt izgleda impozantno”
Full Article 2 minutes read

Župan Koren obišao radove na izgradnji sportske dvorane OŠ Sveti Petar Orehovec vrijedne 21 milijun kuna: “Objekt izgleda impozantno”

Župan Darko Koren sa suradnicima je posjetio Općinu Sveti Petar Orehovec i obišao radove na izgradnji sportske dvorane u sklopu Osnovne škole Sveti Petar Orehovec.

-Dvorana vrijedna 21 milijun kuna sigurno će zadovoljiti sve potrebe škole te omogućiti prostor za sadržaje koji se tijekom godine događaju u općini – kazao je župan Koren prilikom obilaska.

Župan je izrazio zadovoljstvo dinamikom radova i kvalitetom izvedbe podsjetivši kako je ovo prema gabaritima izgradnje najveća od pet školsko-sportskih dvorana koje se trenutno grade u Županiji u suradnji s općinama.

-Cijeli objekt izgleda impozantno s obzirom na svoju veličinu i na tehnička rješenja koja nisu svakodnevna kad govorima o takvim objektima, a posebice o lučnoj konstrukciji krovišta. Zahvaljujem načelniku Franji Poljaku i svima koji s njim sudjeluju u projektu. Koncept izgradnje je poznat, dvoranu s 50 posto sredstava financira Općina, a 50 posto Županija kad govorimo o pedagoškom standardu, a Općina je odlučila sama financirati i određene sadržaje koji su izvan pedagoškog standarda – rekao je Koren.

Načelnik Općine Sveti Petar Orehovec Franjo Poljak je uz zahvalu županu i Županiji također izrazio zadovoljstvo napretkom radova te kazao kako će dvorana zadovoljiti sve standarde škole, a veliku korist će imati i šira zajednica koja će koristiti prostore.

Uz župana obilasku su nazočili i zamjenik župana Ratimir Ljubić, županijski resorni pročelnici Darko Masnec i Ana Mušlek, ravnatelj škole Stjepan Lučki te Mario Biljan i Valentina Valent ispred građevinske tvrtke Radnik.

www.sjever.hr/kckzz.hr
16.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.