Now Reading:
Parking stupići, sigurnosne barijere i nove klupe za urbaniji izgled Grada Ivanca
Full Article 50 second read

Parking stupići, sigurnosne barijere i nove klupe za urbaniji izgled Grada Ivanca

Nakon uklanjanja metalne barijere na parkiralištu ispod Kina, u Ulici Vladimira Nazora umjesto nje je postavljeno 20-ak parking gumiranih stupića, čime je ovo parkiralište dobilo novi, urbaniji izgled.

Stupići su nakon toga postavljeni i na svim ulazima u gradski park kako bi se spriječio ulazak automobila na parkovne površine namijenjene šetačima. Ovi su stupići sklopivi i po potrebi se mogu spustiti kako bi u park mogla ući vozila koja rade na održavanju.

Također, u spojnoj ulici Rajterova – Malezova podignute su metalne sigurnosne barijere, čime je poboljšana sigurnost građana, a pogotovo djece, koja na ovu prometnu cestu često dolaze biciklima iz odvojka koji je inače namijenjen pješacima.

Isto tako, na površini između stambenih zgrada u Ulici Ljudevita Gaja postavljene su četiri nove klupe za odmor i predah stanara te dva nova koša za smeće.

Sve navedene radove naručio je Grad Ivanec, izveli su ih djelatnici Ivkoma d.d., a troškovi su podmireni iz gradskog Programa održavanja komunalne infrastrukture za 2021.

www.sjever.hr/ivanec.hr
08.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.