Now Reading:
ODLIČNE VIJESTI Međimurska županija dodjeljuje potpore za razvoj poduzetništva
Full Article 1 minutes read

ODLIČNE VIJESTI Međimurska županija dodjeljuje potpore za razvoj poduzetništva

Međimurska županija je u srijedu objavila Javni poziv za dodjelu bespovratnih sredstava poduzetnicima po Programu potpora male vrijednosti za poticanje razvoja poduzetništva.

Sredstva za provedbu programa planirana su u proračunu Međimurske županije za 2021. godinu u iznosu od milijun kuna. Potpore male vrijednosti dodjeljuju se za sufinanciranje dijela troškova ulaganja u osnovnu imovinu obavljanje djelatnosti te za sufinanciranje dijelova troškova ulaganja u istraživanje, razvoj i inovacije.

Prijaviti se mogu mikro i mali poduzetnici koji posluju, imaju sjedište na području i vrše ulaganja na području Međimurske županije, imaju registriranu gospodarsku djelatnost, nemaju dugove što se dokazuje potvrdom nadležne Porezne uprave i imaju podmirene obaveze prema svojim zaposlenicima. Uvjet je i da imaju najmanje jednog zaposlenog na neodređeno vrijeme u punom radnom vremenu.

Maksimalni iznos potpora koje pojedini korisnik može ostvariti je 15 tisuća kuna, a potpora može biti odobrena isključivo na osnovi priloženog računa odnosno dokaza o izvršenoj uplati. Prijave na Javni poziv možete dostaviti u razdoblju od 1. do 30. rujna poštom ili osobnim dolaskom u Međimursku županiju.

Detaljnije informacije nalaze se ovdje.

www.sjever.hr / Međimurska županija
01.09.2021.

Input your search keywords and press Enter.