Now Reading:
Tražite posao? Donosimo 10 TOP prilika na sjeveru Hrvatske
Full Article 4 minutes read

Tražite posao? Donosimo 10 TOP prilika na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Meritum Soft d.o.o. zapošljava Android Developer-a (m/ž). Mjesto rada je Varaždin, a rok prijave 2.9. Uvjeti su visoka stručna sprema informatičkog područja, minimalno dvije godine radnog iskustva na traženim poslovima, razumijevanje procesa softvera, dobro poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Od kandidata se očekuje samostalnost u radu, timski rad, odgovornost u radu te sposobnost analize i rješavanja problema. Aplicirajte.

Variosystems d.o.o. zapošljava zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 31.8. Neki od zadataka su praćenje rokova i količine isporuka materijala prema specifikacijama sustava, pregovaranje oko cijena materijala te izrada narudžba za određene grupe materijala, izrada i ažuriranje potvrda narudžbe i matičnih podataka dobavljača. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje te tečno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu a prednost je dodatno znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

KTC d.d. zapošljava na pozicijama skladišni radnik (m/ž), prodavač na odjelu tehnike (m/ž), mesar (m/ž) Ivanecu, Varaždinu, Prelogu i Čakovcu. Potrebna je srednja stručna sprema ugostiteljskog smjera i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Cloud d.o.o. zapošljava menadžera prodaje (m/ž) u Varaždinu. Rok prijave je 27.8. Uvjeti su osnovno znanje engleskog jezika, iskustvo u prodaji namještaja od dvije godine, komunikativnost i snalažljivost. Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz prilikom rada u udaljenijim županijama. Provjerite više ovdje.

Manpower za potrebe klijenta voditelja proizvodnje (m/ž) u Donjoj Dubravi. Rok prijave je 11.9. Potrebno je minimalno pet godina radnog iskustva, prethodno iskustvo u postavljanju proizvodnih procesa, detaljno poznavanje svih proizvodnoh procesa, izvrstan osjećaj za planiranje i koordiniranje proizvodnih procesa i zaposlenika, brza reakcija i adaptivnost, snalažljivost. Aplicirajte.

Knauf Insulation zapošljava radnika u proizvodnji u Novom Marofu. Rok prijave je 9.9. Očekuje se srednja stručna sprema ili KV, a poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima te osposobljenost za rad viličarem. Glavni poslovi su rad na proizvodnoj liniji, slaganje kutija i pakiranje proizvoda te rukovanje viličarem. Prijavite se.

Valoviti papir Dunapack d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Zaboku. Rok prijave je 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema ekonomskog ili srodnog usmjerenja, poznavanje suvremene poslovne komunikacije te uredskih poslova i procesa, proaktivnost, razvijene organizacijske vještine, izrazite komunikacijske vještine i uspjeh u timskom radu kao i samostalno. Prijavite se.

Enucleo projekti d.o.o. zapošljava građevinskog poslovođu (m/ž) u Zlataru. Rok prijave je 11.9. Postoji mogućnost stalnog zaposlenja. Uvjeti su srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Više na linku.

Adastra Portfolio d.o.o. traži konobara (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a rok prijave je 31.8. Posao obuhvaća usluživanje gostiju, brigu o čistoći opreme, inventara i prostora. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Interijeri-Horvat d.o.o. zapošljavaju pomoćnog montera suhe gradnje (m/ž) u Velikom Trgovišću. Rok prijave je 9.9. Potrebna je minimalno završena osnovna škola, spremnost na terenski rad i godinu dana radnog iskustva. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

www.sjever.hr 21.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.