Now Reading:
NE PROPUSTITE Ferdinantski pozdrav ljetu za spektakularan kraj omiljenog godišnjeg doba
Full Article 2 minutes read

NE PROPUSTITE Ferdinantski pozdrav ljetu za spektakularan kraj omiljenog godišnjeg doba

fišijada sveta nedelja

Ljeto još uvijek nije gotovo no došlo je vrijeme da se od njega počnemo polako opraštati. Zbog toga i Turistička zajednica s područja Dravski peski organizira upravo takvu manifestaciju – onu s kojom ćete se lakše oprostiti od omiljenog godišnjeg doba.

Ovog i idućeg vikenda posjetite Ferdinantski pozdrav ljetu, manifestaciju Turističke zajednice s područja Dravski peski i Općine Ferdinandovac koja vam za spektakularan kraj ljeta donosi niz zabavnih, sportskih i umjetničkih događanja.

Ove nedjelje od 10 sati okupit će se likovnjaci i posjetiteljima pokazati svoje radove u nastanku. Uz to, od 10 sati održat će se i Dravski kotlić – natjecanje u pripremanju fiša. U 12 sati na redu je ocjenjivanje i degustacija fiša koju sigurno ne želite propustiti.

Idući petak rezerviran je za mnoštvo dobre zabave uz bogat glazbeni program. Od 19:30 sati nastupit će Glazbeni sastav Gorbonuk Klošar Podravski, Zajednica HKUD-a Općine Klinča Sela i Muško pjevačko društvo Ferdinand Ferdinandovac.

U subotu program starta u 16 sati sa smotrom konjskih zapreka Udruge uzgajivača hladnokrvnjaka i hrvatskog posavca. Posjetitelje očekuje i doza sporta jer će u 17:30 sati NK Ferdinandovac i NK Graničar Bušetina odmjeriti snage na terenu. Subotnja večer je rezervirana za zabavu uz dobru glazbu za koju će biti zadužene Cure Iz CEntra, a osim toga, u sklopu subotnje lovačke noći očekuje vas i degustacija lovačkog gulaša.

Sa sobom povedite i svoje najmlađe jer ih u petak i subotu od 17 sati očekuju besplatni napuhanci.

tklopotan / www.sjever.hr / FB TZ Koprivničko-križevačke županije
21.08.2021.

Input your search keywords and press Enter.