Now Reading:
I USR „Sport za sve“ upisan u povijest Murskog Središća – dobio svoju klupicu
Full Article 1 minutes read

I USR „Sport za sve“ upisan u povijest Murskog Središća – dobio svoju klupicu

Prije nekoliko godina, na zadovoljstvo građana, Grad Mursko Središće započeo je zanimljiv projekt oslikavanja klupica u gradu povijesnim detaljima.

U povijest grada polako se upisuje i udruga USR ‘Sport za sve’ iz Murskog Središća. Oni već punih 25 godina predvode rekreativne aktivnosti u Murskom Središću, a ove su godine zbog toga na svečanoj sjednici bili nagrađeni nagradom „Lapornik“. Njihov je doprinos društvenim aktivnostima i popularizaciji sporta sad je zabilježen i na jednoj od klupica. Ona se prikladno nalazi kraj street workout vježbališta i sadrži simbole vezane uz udrugu.

Osim loga udruge, obilježenih prvih 25 godina djelovanja, tu su i stihovi himne rekreativaca Međimurja koju su napisale i uglazbile Središćanke Željka Turk i Marija Trstenjak.

Udruga je u ovih već više od 25 godina djelovanja okupila 485 članova, a cilj im je što više ljudi potaknuti na rekreativno bavljenje sportom i druženje. Simboličnoj prezentaciji je osim članica udruge prisustvovao i gradonačelnik Dražen Srpak.

www.sjever.hr/mursko-sredisce.hr
23.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.