Now Reading:
Lobor raspisao Javni poziv za upis djece u Dječji vrtić Ivančica
Full Article 2 minutes read

Lobor raspisao Javni poziv za upis djece u Dječji vrtić Ivančica

Općina Lobor raspisala je Javni poziv za upis djece u Dječji vrtić Ivančica – Lobor radi ostvarivanja redovitog programa predškolskog odgoja i obrazovanja za pedagošku godinu 2021./2022.

Upisi u Dječji vrtić Ivančica- Lobor vršit će se za djecu od navršenih godinu dana do polaska u osnovnu školu sukladno Zakonu o predškolskom odgoju i obrazovanju u redoviti (desetosatni) program njege, odgoja, obrazovanja, zdravstvene zaštite, prehrane i socijalne skrbi djece rane i predškolske dobi koji su prilagođeni razvojnim potrebama djece te njihovim mogućnostima i sposobnostima.

Program će se provoditi u jednoj jasličkoj skupini za 12 djece u dobi od navršene 1 godine do navršene 3 godine, u tri mješovite vrtićke skupine za 60 djece (po svakoj skupini 20), od navršene 3 godine do navršenih 7 godina, odnosno do polaska u osnovnu školu.

Zahtjev za upis podnose roditelji ako stanuju na području na kojem djeluje Dječji vrtić Ivančica – Lobor, odnosno ako imaju interes za program koji nudi Dječji vrtić Ivančica – Lobor, a ne žive na području na kojem djeluje Dječji vrtić Ivančica – Lobor.

Sve obavijesti u vezi upisa mogu se dobiti na telefon broj: 049/430-531, svakog radnog dana u vremenu od 08,00 do 14,00 sati.

Detaljnije informacije potražite na klik.

www.sjever.hr/lobor.hr
22.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.