Now Reading:
Mladić „pao” s gotovo 5 kilograma amfetamina – drogu skrivao i vagao u hotelskoj sobi pa preprodavao na ilegalnom tržištu
Full Article 2 minutes read

Mladić „pao” s gotovo 5 kilograma amfetamina – drogu skrivao i vagao u hotelskoj sobi pa preprodavao na ilegalnom tržištu

Odbio naredbe policijskih službenika da se zaustavi, pa od sebe odbacio gotovo 5 kilograma amfetamina

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 25-godišnjakom zbog sumnje na počinjenje kaznenog djela „Neovlaštena proizvodnja i promet drogama”.

Sumnja se da je osumnjičeni protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, s ciljem daljnje preprodaje, nabavljao veće količine ulja konoplje i amfetamina koju je potom skrivao i prevozio u mopedu marke Piaggio crne boje pulskih registarskih oznaka te vagao u hotelskoj sobi na području  Zagreba, a potom je drogu neovlašteno prodavao na ilegalnom tržištu.

Nadalje se sumnja da je osumnjičeni sredinom travnja 2021. godine na području Novog Zagreba, upravljajući mopedom odbio naredbu policijskih službenika da se zaustavi te se dao u bijeg, prvo mopedom, a potom i pješice ostavivši moped na kolniku Ulice Aleja Pomoraca, dok je od sebe trčeći odbacio oko 4832 grama amfetamina pakiranog u više vrećica.
 
Po nalogu suda obavljena je pretraga stana i hotelske sobe koju osumnjičeni koristi te je tom prilikom pronađena jedna medicinska šprica ispunjena sa oko 2,5 ml ulja konoplje tipa droga te dvije vage s tragovima droge.
 
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu.

www.sjever.hr
11.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.