Now Reading:
“Uzmi pare i napravi nešto za mlade” – U Klanjcu predložene dvije ideje; glasajte za bolju ideju!
Full Article 2 minutes read

“Uzmi pare i napravi nešto za mlade” – U Klanjcu predložene dvije ideje; glasajte za bolju ideju!

U Klanjcu su se 3. srpnja 2021. okupili mladi na radionici u sklopu projekta “Uzmi pare i napravi nešto za mlade” koji provode LAG Zagorje -Sutla i Mreža udruga Zagor u suradnji s gradovima i općinama LAG-a.

Predložene su dvije ideje, a pobjednik (čiji projekt skupi više glasova) ostvarit će financijsku potporu u iznosu od 20.000,00 kn. 

Prvom idejom Tim 1 pod nazivom “Uhvati svjetlo, produži dan” na području sportskog igrališta i dječjeg parka u Novim Dvorima želi postavljajući ukrasne stupove, lampe i reflektore omogućiti svima dulje vrijeme za igru. Glasajte za njihovu ideju!

Tim 2 predstavio je Ideju “Playroom Klanjec” koja je zamišljena je kao mjesto na kojem se mladi mogu doći družiti uz osigurane razne društvene igre i sadržaje (stolni tenis, stolni nogomet, pikado, društvene igre ). “Playroom Klanjec” pruža mladima mogućnost da se slobodno vrijeme iskoristi malo drugačije – kroz rekreaciju i druženje koje bi bilo dostupno tijekom cijele godine. Glasajte za njihovu ideju ! 

Pozivaju se svi mladi od 14 do 30 godina da u subotu, 17.07., od 12 do 16 sati izađu na izbore koji će se održati u velikoj dvorani Grada Klanjca i podrže bolju ideju!

www.sjever.hr/klanjec.hr 07.07.2021.

Input your search keywords and press Enter.