Now Reading:
Destinacijskom kampanjom „Blizu grada, blizu srca” nastavlja se suradnja dviju turističkih zajednica – TZGZ i TZZŽ
Full Article 2 minutes read

Destinacijskom kampanjom „Blizu grada, blizu srca” nastavlja se suradnja dviju turističkih zajednica – TZGZ i TZZŽ

Suradnja dviju turističkih zajednica – one Grada Zagreba i Zagrebačke županije, u posljednje dvije godine prerasla je u čitav niz kampanja i konkretnih turističkih proizvoda u kojima mogu uživati brojni gosti.

Također, od struke je prepoznata kao primjer suradnje na terenu koji donosi vrlo konkretne rezultate svim dionicima. Spojili su urbano i ruralno, a sa zdravstvenim i kulturnim turizmom, bogatim outdoor sadržajem te autentičnom enogastro ponudom učinili su ovu destinaciju još atraktivnijom. Ovakvim sadržajima produžuje se boravak gostiju u obje destinacije.

Izletnici redovito hodočaste do prirodnih atrakcija i slikovitih mjesta zagrebačkog zelenog prstena jer su tu pronašli savršeno skrovište za bijeg od stresa, gradske gužve i života u petoj brzini. Nemoguće je ne osjetiti smirenje i opuštenost u harmoničnom zelenilu, uz diskretnu zvučnu kulisu uspavanih sela, šuma, livada, planina, potoka i jezera. Teško da se može naći bolji način za pražnjenje od briga i punjenje novom energijom. Neki od posjetitelja u potrazi su i za duhovnim ispunjenjem, a bogata sakralna baština Zagrebačke županije skriva mnoga mjesta vrijedna obilaska. Uz poznatu Dolinu kardinala u krašićkom kraju, tu su i brojne kapelice, crkve, samostani i druga sveta mjesta s dugom i zanimljivom prošlošću.

Pratite Facebook stranice obiju turističkih zajednica i upoznajte Zagreb i Zagrebačku županiju na najljepši mogući način!

www.sjever.hr/visitzagrebcounty
17.06.2021.

Input your search keywords and press Enter.