Now Reading:
Nakon Svete Marije, nastavlja se akcija “Katruže za Katružu” u nekoliko mjesta diljem Međimurja
Full Article 2 minutes read

Nakon Svete Marije, nastavlja se akcija “Katruže za Katružu” u nekoliko mjesta diljem Međimurja

Nakon Svete Marije, nastavlja se akcija “Katruže za Katružu” u Čakovcu, Prelogu, Murskom Središću, Belici i Nedelišću.

Međimurska zaklada solidarnosti „Katruža“ u sklopu svojih aktivnosti ove godine tradicionalno organizira akciju „Katruže za Katružu“ koja se održava uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

Akcija je započela u Svetoj Mariji gdje su aktivistice Katruže prodavale katruže u srijedu, 26. svibnja 2021. godine. Prodajom zakladnih suvenira i katruža prikupljeno je 3.251,00 kuna.

U subotu 29. svibnja 2021. godine Katruže će se prodavati:

u Čakovcu u vremenu od 9,00 do 11,30 sati na terasi Gradske kavane Čakovec. Uz aktiviste „Katruže“, akciji će se tradicionalno priključiti članovi Kulturno-umjetničkog društva „Mačkovec“, učenici i djelatnici osnovnih škola u Pribislavcu, Šenkovcu, Strahonincu i Maloj Subotici te članice Udruge žena Stanetinec.

u Prelogu od 8,00 do 11,00 sati ispred Privredne banke na tržnici katruže će prodavati članice udruge „Priločko srce“ Prelog
u Murskom Središću od 8,00 do 12,00 sati na tržnici katruže će prodavati članice Društva žena Mursko Središće

u Belici će akciju provoditi članice Udruge žena Općine Belica od 7,30 do 10,30 ispred prodavaonice METSS-a (Robna kuć)

u Nedelišću će katruže prodavati članice Udruge žena Nedelišće u vremenu od 8,00 do 12,00 sati ispred Turističke zajednice Nedelišće

Pozivaju se svi koji u svom vrtu ili dvorištu imaju cvijet katruže da ga poklone. Katruže se mogu donijeti u subotu na štandove gdje se vrši prodaja, a u petak i u ured Međimurske zaklade solidarnosti „Katruža“ u zgradi Međimurske županije (R. Boškovića 2, Čakovec) od 7,30 do 13,30 sati.

Pokažite u subotu svoju humanost i pomognite onima kojima je to najpotrebnije, bolesnima s područja Međimurske županije. Neka u subotu cijelo Međimurje miriše na katruže.

www.sjever.hr/medjimurska-zupanija.hr
28.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.