Now Reading:
GRAD LEPOGLAVA Kreće rekonstrukcija i dogradnja društvenog objekta u Viletincu
Full Article 1 minutes read

GRAD LEPOGLAVA Kreće rekonstrukcija i dogradnja društvenog objekta u Viletincu

Kao što je i najavljeno, kreće rekonstrukcija i dogradnja zgrade sportsko-rekreacijske namjene u Viletincu, u Mjesnom odboru Viletinec-Vulišinec.

Ugovor o početku radova, na prigodnoj su svečanosti održanoj 23. travnja, potpisali gradonačelnik Marijan Škvarić i Tomo Zgrebec iz tvrtke TTG kojoj je Grad Lepoglava dodijeli radove na rekonstrukciji i dogradnji navedenog objekta smještenog uz sportsko igralište u naselju Viletinec.

Ugovorena vrijednost radova, s PDV-om, iznosi 624.776 kuna, a njima će postojeći otvoreni objekt biti zatvoren i uređen tako da će se moći koristiti tijekom cijele godine.

– Nakon rekonstrukcije i dogradnje ovaj će objekt postati mjesto za cjelogodišnje okupljanje i druženje građana. Nastavak je to aktivnostima kojima podižemo kvalitetu društvenog života na gradskom području. Važnu ulogu u tome ima upravo izgradnja i uređenje prostora za okupljanje i druženje građana u njihovim naseljima. Upravo zato gradimo i uređujemo društvene prostore na cijelom gradskom području – poručio je gradonačelnik Škvarić prigodom obilaska objekta i uvođenja u posao izvođača radova.

Objekt u Viletincu i sportsko igralište pored kojeg se nalazi, činiti će jednu sportsko-rekreacijsku cjelinu i mjesto za aktivno druženje i okupljanje mještana ovog dijela Grada Lepoglave.

www.sjever.hr
01.05.2021.

Input your search keywords and press Enter.