Now Reading:
NAJAVA: Budite dio tradicionalnih igara u Zlataru #živjetizdravo
Full Article 2 minutes read

NAJAVA: Budite dio tradicionalnih igara u Zlataru #živjetizdravo

Ove se subote u zlatarskom Parku hrvatske mladeži sprema program koji će vam popraviti raspoloženje, dati osjećaj proljeća, probuditi tijelo i pružiti emocije sreće i zadovoljstva!

Anita Habazin, Zlatarčanka koja se prije tri godine vratila iz inozemstva u svoj rodni Zlatar i uvidjela promjene Grada na bolje, željela je osobno doprinijeti razvitku i otvorila obrt za čuvanje djece. Obzirom da je zlatarskom vrtiću nedostajao kapacitet, Anitina inicijativa pokazala se vrlo uspješnom budući da obrt pruža uslugu igraonice dva puta tjedno za djecu koja ne idu u vrtić i rođendaonica koja radi vikendom, a novopečena vijest je da je u Anitom prostoru djeci omogućeno i pohađanje učenja engleskog jezika za predškolarce i školarce.

Anita je od početka godine predsjednica DND-a Grada Zlatara, a od 2019 godine koordinatorica nacionalnog projekta Živjeti zdravo HZZJZ “Volonteri u parku”.

– Cilj ovog projekta je djelovanje volontera u zajednici koji pomažu usvojiti zdrave stilove života. Pružanje podrške obiteljima s djecom kroz organizaciju slobodnog vremena i druženja u parkovima i dječjim igralištima. Ove godine se radi tako da se jedna subota u mjesecu posveti raznim aktivnostima. Ove subote, 17. travnja, s početkom od 10:00 sati, imamo tradicionalne igre u Parku hrvatske mladeži za djecu i njihove roditelje. Sljedeći mjesec nam je posvećen obiteljima pa ćemo napraviti mali izlet do planinarskog doma Majer gdje ćemo raditi piknik i druženje sa obitelji – objasnila je i najavila Anita.

Nikako ne propustite biti dijelom ove akcije, izađite na zrak i zabavite se uz tradicionalne igre!

mčaržavec/www.sjever.hr
15.04.2021.

Input your search keywords and press Enter.