Now Reading:
Pogledajte tko sve zapošljava u Zagorju, Varaždinskoj županiji, Međimurju!
Full Article 3 minutes read

Pogledajte tko sve zapošljava u Zagorju, Varaždinskoj županiji, Međimurju!

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Midi d.o.o. zapošljava na pozicijama zamjenik voditelja proizvodnje (m/ž), kalkulant (m/ž), CNC programer (m/ž) i CNC operater (m/ž). Poslodavac nudi sigurnost rada na neodređeno vrijeme uz probni rad, rad u ugodnom okruženju, kontinuiranu edukaciju i usavršavanje, redovita primanja, naknadu putnih troškova te stimulativna primanja. Aplicirajte.

PSP u potrazi je za pojačanjem na poziciji Managing director (m / f / d) with modern leadership skills. Lokacija rada je područje sjeverne Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 7.4. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo rada te iskustvo u menadžmentu, orijentiranost na rezultate, dobro snalaženje u produkciji i posjedovanje metodologičkih vještina. Traži se odlično znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

Varteks d.d. zapošljava konstruktora za reprodukciju krojeva (m/ž) u Varaždinu. Prijave su otvorene do 28.3. Posao podrazumijeva preuzimanje osnovnog kroja od konstruktora, proučavanje uzoraka, opisa i razmjernika, kontrolu identičnosti uzoraka i osnovnog kroja. Uvjeti su viša sprema tekstilno-tehnološkog smjera, poželjno odjevne tehnologije, poželjno radno iskustvo u konstrukciji i tehnološkim procesima proizvodnje odjeće te poznavanje rada u grafičkim programima. Detalje provjerite ovdje.

Mehanika Štriga, obrt, zapošljava terenskog komercijalista – prodavača građevinskih strojeva i rezervnih dijelova (m/ž). Mjesto rada je Ljubešćica, a prijaviti se možete do 15.4. Radni zadaci uključuju prodaju rezervnih dijelova za za traktore i građevinske strojeve u trgovini te nabavu istih. Uvjet je minimalno završena srednja škola, poznavanje rada na računalu, poznavanje građevinskih stojeva, komunikativnost i spremnost za rad s ljudima. Više na linku.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljavaju šefa kuhinje (m/ž) i konobara (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijave su otvorene do 4.4. Traži se srednja stručna sprema i minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim/ sličnim pozicijama. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, stručnost i profesionalnost te motiviranost i komunikativnost. Aplicirajte.

Valoviti papir Dunapack d.o.o. traži strojobravara (m/ž) za rad u Zaboku. Prijaviti se možete do 23.3. Posao obuhvaća provođenje aktivnosti preventivnog održavanja strojeva, opreme, uređaja i infrastrukture, popravke mehaničkih dijelova strojeva, kontrolu i održavanje ispravnosti strojeva i oprame, dokumentiranje i evidentiranje obavljenih poslova i slično. Prijavite se.

S4yourB d.o.o. traži programera asistenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Poslodavac nudi i mogućnost rada od kuće. Rok prijave je 22.3. Radni zadaci uključuju podršku korisnicima u radu, pripremu dokumentacije za korisnike, analiziranje podataka korisnika, osnovno programiranje u SQL-u i slično. Potrebne su kvalifikacije završen studij informatičkog smjera, osnove programiranja sa SQL-om i višeslojnim arhitekturama te analitičke sposobnosti i pristup radu. Prijavite se ovdje.

DV-Keramika zapošljava keramičare (m/ž). Mjesto rada je Sveti Križ Začretje, a prijaviti se možete najkasnije do 15.4. Radni zadaci obuhaćaju postavljanje keramičkih pločica i pomoćne keramičke poslove. Poslodavac pruža mogućnost rada na neodređeno. Potrebna je srednja stručna sprema. Više na linku.

Volan, obrt, zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad na održavanju teretnih motornih vozila i opreme. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Sretno kandidatima!

www.sjever.hr
20.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.