Now Reading:
Tražite posao? Donosimo top 10 poslova na sjeveru Hrvatske
Full Article 5 minutes read

Tražite posao? Donosimo top 10 poslova na sjeveru Hrvatske

U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi top 10 poslovnih prilika za prijavu brzom prijavom! Sretno!

Arena Casino u Brezničkom Humu traži operatora/ blagajnika (m/ž) u automat klubu za igre na sreću. Rok za prijavu je 25.3. Nude posebne pogodnosti obuke za kandidate bez iskustva, stjecanje novih znanja i vještina uz mogućnost napretka, dodatke za noćni rad, blagdane i nedjelje, mogućnost stimulativnih primanja i rad u ugodnoj atmosferi. Potrebno je znanje engleskog jezika, spremnost na učenje i timski rad. Prijavite se čim prije.

PSP u potrazi je za pojačanjem na poziciji Managing director (m / f / d) with modern leadership skills. Lokacija rada je područje sjeverne Hrvatske, a prijave se zaprimaju do 7.4. Potrebno je minimalno petogodišnje iskustvo rada te iskustvo u menadžmentu, orijentiranost na rezultate, dobro snalaženje u produkciji i posjedovanje metodologičkih vještina. Traži se odlično znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

Svigrad zapošljava fasadera / soboslikara (m/ž). Mjesto rada je Varaždinska županija, a aplicirati možete do 18.3. Uvjeti su samostalnost i iskustvo na izradi termo fasada. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od dvije godine. Nude se mjesečna primanja do 10.000 kuna. Aplicirajte.

Manpower Savjetovanje za potrebe klijenta zapošljava na poziciji agent terenske prodaje (m/ž) u Varaždinu. Prijaviti se možete najkasnije do 16.3. Posao obuhvaća prodaju i prezentaciju proizvoda i usluga privatnim korisnicima, ostvarivanje prodajnih ciljeva, održavanje dugoročnih kvalitetnih odnosa te ažuriranje baza podataka. Uvjeti za rad su odlično razvijene komunikacijske i prezentacijske vještine, vještine izlaganja i prepoznavanja potreba korisnika, proaktivnost i orijentiranost prema prodajnim rezultatima i slično. Poslodavac nudi iznimno stimulirajući bonus. Aplicirajte.

Eko Taxi zapošljava vozače (m/ž) na području Varaždina i Čakovca. Od osobe se očekuje posjedovanje vozačke dozvole B kategorije i da aktivno vozi, spremnost na rad u smjenama, razvijene komunikacijske vještine, marljivost, snalažljivost i odgovornost u radu. Svi zainteresirani, prijavite se čim prije klikom na link.

IM-Comp d.o.o. zapošljava djelatnika u obradi i preradi stakla (m/ž). Mjesto rada je Pribislavec, a prijaviti se možete do 31.3. Potrebno je više osoba na poziciji. Očekuje se minimalno završena osnovna škola. Poslodavac pruža mogućnosti rada na neodređeno. Više na linku.

Knauf Krapina d.o.o. zapošljava radnika u proizvodnji i održavanju (m/ž). Mjesto rada je Krapina, a prijave su otvorene do 14.3. Posao obuhvaća sudjelovanje u procesima proizvodnje prema uputama i procedurama, rukovođenje strojevima i njihovo održavanje, nadziranje elektroinstalacija u pogonu, uklanjanje kvarova, briga o čistoći radnog mjesta i pakiranje proizvoda. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničke struke, a poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Traži se poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu te znanje MS Office paketa. Prijavite se.

Bluesun Hotels & Resorts zapošljavaju šefa kuhinje (m/ž) i konobara (m/ž) u Mariji Bistrici. Prijave su otvorene do 4.4. Traži se srednja stručna sprema i minimalno trogodišnje iskustvo rada na istim/ sličnim pozicijama. Potrebno je aktivno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, stručnost i profesionalnost te motiviranost i komunikativnost. Aplicirajte.

S4yourB d.o.o. traži programera asistenta (m/ž) u Gornjoj Stubici. Poslodavac nudi i mogućnost rada od kuće. Rok prijave je 22.3. Radni zadaci uključuju podršku korisnicima u radu, pripremu dokumentacije za korisnike, analiziranje podataka korisnika, osnovno programiranje u SQL-u i slično. Potrebne su kvalifikacije završen studij informatičkog smjera, osnove programiranja sa SQL-om i višeslojnim arhitekturama te analitičke sposobnosti i pristup radu. Prijavite se ovdje.

Volan, obrt, zapošljava automehaničara (m/ž). Mjesto rada su Mače, a prijaviti se možete najkasnije do 31.3. Posao obuhvaća rad na održavanju teretnih motornih vozila i opreme. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godinu dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

www.sjever.hr 12.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.