Now Reading:
Jasmin Krizmanić (HNS) kandidat za načelnika Općine Gornje Stubice – ulazi u borbu za treći mandat
Full Article 3 minutes read

Jasmin Krizmanić (HNS) kandidat za načelnika Općine Gornje Stubice – ulazi u borbu za treći mandat

Jasmin Krizmanić, aktualni načelnik Općine Gornja Stubica, na predstojećim lokalnim izborima bit će kandidat HNS-a za još jedan mandat na toj funkciji.

Prenosimo priopćenje:

Tako je odlučilo Predsjedništvo gornjostubičkog HNS-a koje je donijelo i odluku da će stranka na izbore za Općinsko vijeće Općine Gornja Stubica izaći samostalno.

Ukoliko ponovo zadobije povjerenje birača, općinskom načelniku Jasminu Krizmaniću biti će ovo treći mandat, koji će mu omogućiti realizaciju nekoliko već započetih projekata na području općine.

„Vrlo je bitno nastaviti postojeće projekte važne za naše stanovnike, a među najvažnijima je svakako projekt izgradnje dječjeg vrtića. Neophodno je napraviti sve potrebne radnje kako bi se dječji vrtić mogao što prije staviti u potpunu funkciju. Želja nam je da izgradnja i opremanje budu završeni do travnja, odnosno do Dana Općine i Župe, a da do kraja ljeta, odnosno početka rujna Dječji vrtić Jurek počne s radom. Obzirom da sam u projektu od samog početka, važno mi je da upravo ja i moji suradnici to i završimo. Ne bi smo željeli da dođe do zastoja u realizaciji ovog projekta”, kazao je Krizmanić.

Dodao je da je među kapitalnim projektima i izgradnja sportske dvorane u Gornjoj Stubici, koja će se graditi neposredno uz postojeću sportsku dvoranu u sklopu Osnovne škole Matije Gupca. Cilj je ovog projekta stvoriti bolje uvjete za odvijanje nastave tjelesnog odgoja za naše osnovnoškolce, kao i za sportsko-rekreacijske aktivnosti građana i sportskih udruga.

„To su dva kapitalna projekta koja trebamo realizirati. Isto tako želim naglasiti važnost još jednog projekta, a to je rekonstrukcija državne ceste D307, od pružnog prijelaza u Hrenicama kroz naselje Samci do Banšćice. Cesta se sada rekonstruira do tog prijelaza, ali nova se dionica već projektira i važno je što prije krenuti s daljnjom rekonstrukcijom ceste”, kazao je općinski načelnik.

Budući da je i područje općine Gornja Stubica pretrpjelo znatne štete u potresima tijekom 2020. godine, Krizmanić ističe da mu je, ne samo kao načelniku, već prije svega kao čovjeku važno da se što prije obnove sve razrušene i oštećene kuće.
„Volio bih da se svaka od 60-ak kuća obnovi. No kako neki od objekata nisu legalizirani, trebamo i za to iznaći rješenje, te pronaći najbolji način za njihovu sanaciju. To si stavljam u zadatak, kao i praćenje same realizacije sanacije oštećenih kuća”, rekao je Krizmanić i zaključio:
„Uvjeren sam da će mi birači i na predstojećim izborima dati podršku, obzirom na sve dosad učinjeno. Smatram da će moji sumještani to prepoznati i dati mi još jednom povjerenje kako bih i u naredne četiri godine mogao raditi na dobrobit sviju.”

www.sjever.hr

12.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.