Now Reading:
REFORMISTI PITAJU: Postoji li i kakvo je mišljenje DORH-a o integralnoj nagodbi?
Full Article 2 minutes read

REFORMISTI PITAJU: Postoji li i kakvo je mišljenje DORH-a o integralnoj nagodbi?

Sasvim svejedno što su odgovori na postavljena pitanja, očito je da se radi o sramotnom vođenju Grada, ističu varaždinski Reformisti.

Priopćenje prenosimo u cijelosti:

„Iz najnovijeg priopćenja šefa gradskog HDZ-a i predsjednika varaždinskog Gradskog vijeća Damira Habijana vidljivo je da na kraju mandata pokušava prati ruke od suradnje s gradonačelnikom Čehokom i zajednički donesenih odluka.

U priopćenju u kojem se komentira odustajanje od integralne nagodbe zbrinjavanja bala smeća i traženja novog modela, nevjerojatan nam je njegov sljedeći komentar: „Ne mogu reći koliko je pametno i dobro to u što se sada ulazi. A još manje zašto se ulazi, je li to zbog negativnog mišljenja DORH-a o nagodbi ili nečeg potpuno drugog.“

Ovo ukazuje na to da ili ne zna da li postoji negativno mišljenje DORH-a na prijedlog koji su Čehok, HDZ i Patafta usvojili, pa se postavlja pitanje kako je moguće da predsjednik Gradskog vijeća to ne zna. Ili zna da postoji negativno mišljenje DORH-a na prijedlog koji su Čehok, HDZ i Patafta usvojili, pa se postavlja pitanje kako je moguće da građani Varaždina nemaju tu informaciju.

Sasvim svejedno što su odgovori na postavljena pitanja, očito je da se radi o sramotnom vođenju Grada, a sada mi postavljamo pitanje: „Da li postoji i kakvo je mišljenje DORH-a o integralnoj nagodbi?“

Vijećnici Gradskog vijeća Narodne stranke – REFORMISTI službeno će uputiti zahtjev za hitnim očitovanjem gradonačelniku Grada Varaždina Ivanu Čehoku i predsjedniku Gradskog vijeća Damiru Habijanu.”

www.sjever.hr

11.03.2021.

Input your search keywords and press Enter.