Now Reading:
Koprivnica od sutra ponovno vježba u fitness centrima i teretanama
Full Article 2 minutes read

Koprivnica od sutra ponovno vježba u fitness centrima i teretanama

fitness

Od ponedjeljka otvaraju se brojne teretane i fitness centri širom Hrvatske. Tako će biti i u Koprivnici gdje se otvaraju prisilno zatvoreni na više mjeseci
Fitness centar “Fit Gym” by Darko Belušić te Fitness centar “BODY ART”.

A upravo je vlasnik Belušić dosada uputio niz kritika na epidemiološke mjere prema kojima su teretane i fitness centri bili mjesecima zatvoreni. Tvrdi kako su te mjere bile van svake logike, ukratko loše. Istaknuo je da je na taj način bilo onemogućen dolazak onima kojima je posjet teretanama ujedno i rehabilitacija. Tvrdi da oni koji su donosili odluke da ne mare za sport.

-Od ponedjeljka 15.2.startamo sa radom, po uobičajenim radnim vremenom. Na ponudi stoji 8 vrsta grupnih programa, za svakoga ponešto – poručuju iz Fit Gym-a.

Da od ponedjeljka nastavljaju s radom potvrdili su i u Fitness centar “BODY ART”.

-Fitness Centar “BODY ART” uz stručni i profesionalni nadzor nudi vam široku lepezu sadržaja i usluga koje naš fitness centar pretvara u mjesto potrebno za postizanje ili održavanje zdravlja, uklanjanje stresa, relaksaciju, odmak od vrtoglavog tempa svakodnevice i ugodno druženje svakog modernog čovjeka – naglašavaju u BODY ART-u.

Zasiugrno će prvih dana brojni sportaši, rekrativci ali i građani htjeti posjetiti fitness centre, no, podsjećamo da su ostale epidemiološke mjere i dalje na snazi što znači da centri primaju određen broj vježbača. Naravno i dalje je potrebno držati razmak kao i pridržavati se svih ostalih propisanih mjera.

www.sjever.hr Foto Body art, Fit Gym 14.02.2021.

Input your search keywords and press Enter.