Now Reading:
Pijan izgurao drugo vozilo s ceste, vozač završio u bolnici
Full Article 1 minutes read

Pijan izgurao drugo vozilo s ceste, vozač završio u bolnici

Iz Policijske uprave Varaždinske izvijestili su o prometnoj nesreći s jednom ozlijeđenom osobom koja se dogodila u četvrtak, 11. veljače oko 23.50 sati na državnoj cesti D-3, u Zagrebačkoj ulici u Lužanu Biškupečkom.

Muškarac starosti 29 godina upravljao je osobnim vozilom pod utjecajem alkohola od 1.90 g/kg, iz smjera Varaždina u smjeru Novog Marofa. Pri ulasku u desni zavoj, vozilom je prešao na lijevu kolničku traku i prednjim dijelom vozila udario u prednji lijevi dio osobnog vozila kojim je iz suprotnog smjera upravljao 37-godišnjak.

Vozilo 37-godišnjaka je od siline udara odbačeno van kolnika gdje je desnom bočnom stranom udarilo u metalnu odbojnu ogradu. Isti je pritom ozlijeđen te mu je medicinska pomoć pružena u varaždinskoj Općoj bolnici, a njegove će se ozljede okvalificirati naknadno. Zbog sumnje da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 29-godišnji vozač je doveden u Policijsku upravu varaždinsku i smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje do otrježnjenja. Za vrijeme trajanja očevida, sve do 1.45 sati, navedena dionica državne ceste bila je zatvorena za sav promet te se isti odvijao obilaznim pravcima.

FOTO: arhiva

www.sjever.hr

12.2.2021.

Input your search keywords and press Enter.