Now Reading:
Marija Bistrica: Za roditelju i djece iz mjesta pogođenih potresom organiziran program Bajkaonice
Full Article 1 minutes read

Marija Bistrica: Za roditelju i djece iz mjesta pogođenih potresom organiziran program Bajkaonice

Na inicijativu Saveza društava „Naša djeca“ Hrvatske i u koordinaciji Društva “Naša djeca” Zabok za djecu i roditelje iz mjesta pogođenih potresom iz Petrinje, Gline i Siska, a koji borave u Mariji Bistrici u “Bluesun hotelu Kaj” organiziran je program Bajkaonice.

Prisutne je u ime Saveza DND-a pozdravila dopredsjednica Sonja Borovčak i glavna tajnica Saveza DND-a Snježana Krpes. Bajkaonicu s pričom „Uljuđeni vuk“ izvela je pripovjedačica Ivana Junković pripovjedačica iz Društva „Naša djeca“ Sveti Križ Začretje te zajedno s Lorenom Belina provela i kreativnu radionicu na kojoj su klinci izradili svoj „veseli označivač stranica“.

Na poklon su djeca dobila slikovnicu DND-a Sveti Križ Začretje „Neispričane priče kojima nema kraja” te društvene igre i dječje knjige.

– Jako smo sretni što smo djeci i roditeljima uljepšali na DND-ovski način poslijepodne, porazgovarali s našim članicama iz Društva “Naša djeca” Petrinja, a nastavljamo i dalje s Bajkaonicama i raznim kreativnim radionicama u organizaciji naših lokalnih DND-ova, dajući djeci i roditeljima podršku u trenucima izvan njihovih domova, vrtića, škola, gradova, mjesta – kažu.

www.sjever.hr
09.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.