Now Reading:
U Bluesun hotelu Kaj smješteni su mještani Sisačko – moslavačke županije, donacija je za sada dovoljno
Full Article 2 minutes read

U Bluesun hotelu Kaj smješteni su mještani Sisačko – moslavačke županije, donacija je za sada dovoljno

bluesun

U Bluesun hotelu Kaj u Mariji Bistrici smješteni su mještani Sisačko – moslavačke županije koju je pogodio snažan potres. U njemu je trenutno smještena 61 osoba, no taj se broj konstantno mijenja. Donacija za sada ima dovoljno.

– Bluesun hotel Kaj otvorili smo za prihvat osoba s područja pogođenim katastrofalnim potresom koji je zadesio Sisačko-Moslavačku županiju svega nekoliko sati nakon tragedije i stavili sve svoje djelatnike i resurse na raspolaganje. – rekla je direktorica hotela Martina Kovačić i dodala:

– Hotel Kaj ima 65 dvokrevetnih smještajnih jedinica i u ovom trenutku u njemu je smještena 61 osoba s pogođenog područja. To nije stalan broj, s obzirom na to da ljudi odlaze i vraćaju se, posjećuju svoje domove, pokušavaju spasiti što se da od njih spasiti, zbrinuti stoku i dočekati statičare.

– U rekordnom roku organizirane su donacije hrane i higijenskih potrepština te smo u konstantnoj koordinaciji s Krapinsko – zagorskom županijom, Crvenim križem, našim dobavljačima, društvom Naša djeca i s poslovnim partnerima koji su nesebično ponudili svoju pomoć. – rekla je Kovačić.

– Iako su se stvari događale nevjerojatnom brzinom, sve je, od prijema ljudi, do organizacije i dostave namirnica i potrepština, bilo vrhunski organizirano i stoga se od srca zahvaljujem svima koji su ponudili i pružili pomoć. – dodala je.

mčaržavec / www.sjever.hr
08.01.2021.

Input your search keywords and press Enter.