Now Reading:
Grad Mursko Središće neće pokretati ovrhe
Full Article 1 minutes read

Grad Mursko Središće neće pokretati ovrhe

Grad Mursko Središće, uzimajući u obzir izvanredne okolnosti vezane uz pandemiju COVID-19, neće pokretati postupke ovrhe prema građanima koji su obveznici plaćanja komunalne naknade i naknade za uređenje voda, a kod kojih je utvrđeno dugovanje.

Građanima će biti omogućena obročna otplata njihovih dugovanja koja će biti regulirana putem rata i neće se naplaćivati nikakva kamata.

Grad Mursko Središće će dužnicima kojima iznos dospjelog dugovanja prelazi 1.500,00 kuna poslati poziv za obročnu otplatu dugovanja po osnovi komunalne naknade i naknade za uređenje voda u kojem će se navesti iznos dospjelog dugovanja.

Dužnicima kojima iznos dugovanja ne prelazi 1.500,00 kuna bit će poslana opomena, a isti će moći podmiriti dugovanje otplatom na rate bez kamata.

Pozivaju da dužnici po primitku poziva, a najkasnije do 31. prosinca 2020. godine kontaktiraju Grad Mursko Središće na broj telefona 040/370-774, kako bi se regulirala obročna otplata (otplata na rate) dugovanja bez obračuna kamata te kako bi se izbjegle sve neželjene posljedice za dužnike.

sjever.hr

01.11.2020.

Input your search keywords and press Enter.