Now Reading:
Župan Posavec povodom Svih svetih zamolio građane za solidarnost, humanost i strpljenje
Full Article 1 minutes read

Župan Posavec povodom Svih svetih zamolio građane za solidarnost, humanost i strpljenje

Povodom blagdana Svih svetih kod novog spomen zida poginulim i nestalim hrvatskim braniteljima iz Domovinskog rata na čakovečkom Gradskom groblju položeni su vijenci i zapaljene svijeće.

Počast su odala izaslanstva Međimurske županije i Grada Čakovca, uz izaslanstva Ministarstva obrane, Ministarstva hrvatskih branitelja, Ministarstva unutarnjih poslova te Koordinacija udruga proisteklih iz Domovinskog rata Međimurske županije.

– Međimurska županija u suradnji s Koordinacijom udruga proizašlih iz Domovinskog rata, PU međimurskom i Ministarstvom branitelja odaje jedno veliko poštovanje svim našim preminulim sugrađanima, svim braniteljima te svima onima koji, nažalost, nisu više s nama. Bez obzira na epidemiološku situaciju i vrlo skromno obilježavanje, svijeće i poštovanje u srcima dovoljan su dokaz brige, a moja poruka je da u ovoj situaciji i vremenu koje je vrlo izazovno zamolimo sve naše sugrađane za solidarnost, humanost, strpljenje i vjerujem da ćemo uskoro svi iz cijele ove situacije izaći i jači i bolji – rekao je tom prilikom međimurski župan Matija Posavec.

m.furlan/sjever.hr 30.10.2020.

Input your search keywords and press Enter.