Now Reading:
KINO KRAPINA Odlični filmovi za velike i male, na novom kino platnu
Full Article 2 minutes read

KINO KRAPINA Odlični filmovi za velike i male, na novom kino platnu

Pučko otvoreno učilište Krapina po 14. se puta uključilo u realizaciju nacionalne kampanje pod nazivom “Tjedan cjeloživotnog učenja” koju provodi Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih u suradnji s partnerima 14 godina za redom.

Ove godine provodi od 21. rujna do 5. listopada. Kampanja se temelji na organizaciji različitih aktivnosti u svim dijelovima Republike Hrvatske, te se tako na jednostavan način, izravnim obraćanjem građanima, potiče ostvarivanje ideje o promoviranju učenja i obrazovanja.

Za svoje su sugrađane i sve potencijalne polaznike organizirali nekoliko aktivnosti poštujući sve propisane epidemiološke mjere, a u Kinu Krapina uskoro na novom platnu možete pogledati dva super filma – jedan za male (i velike), drugi (samo) za velike!

U petak, 2. listopada 2020. godine u 18 sati organiziraju kino projekciju filma PINOKIO za najmlađe Krapinčane. Najdraža bajka za djecu konačno je stigla na velika platna!

PINOKIO je Garroneova iznimno vjerna filmska adaptacija Collodijevog književnog remek-djela koje se odavno nalazi kao obavezna lektira za učenike drugih razreda osnovnih škola.

Također u petak, 2. listopada 2020. godine u 21 sat bit će organizirana kino projekcija hrvatskog filma MATER za odrasle.

Za ulogu Jasne u filmu Mater dobila je nagradu za najbolju glumicu na 66. Taormina Film Festivalu održanom od 11. do 19. srpnja u gradu Taormina na Siciliji. Film Mater nagrađen je na beogradskom FEST-u kao najbolji regionalni film, a na Pula Film Festivalu Pavlovićevom filmu dodijeljene su tri Zlatne Arene – za glavnu žensku ulogu Dariji Lorenci- Flatz, za oblikovanje zvuka Martinu Semenčiću i za kameru Jani Plećaš, a reditelj Jure Pavlović dobio je nagradu “Breza” za najboljeg debitanta.

Ulaznice za oba filma, po cijeni od 20,00 kuna, mogu se nabaviti preko sustava www.ulaznice.hr , na blagajni Kina Krapina od utorka do petka u vremenu od 13 do 17 sati i sat vremena prije projekcije.

www.sjever.hr

28.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.