Now Reading:
Kolar tvrdi da može konsolidirati SDP
Full Article 2 minutes read

Kolar tvrdi da može konsolidirati SDP

Željko Kolar rekao je u četvrtak u emisiji Otvoreno kako mu dugogodišnje iskustvo u stranci i poznavanje terena daje određene kvalifikacije da može biti predsjednik SDP-a. On smatra da su unutarstranačke borbe i bavljenje samima sa sobom nanijele SDP-u ogromne štete. Dodao je da zna okupiti tim ljudi koji mogu provesti svaki projekt te je siguran da može konsolidirati stranku.

Umjesto sukoba Kolar naglašava da nudi suradnju i zajedništvo za demokratske iskorake. Međusobnom suradnjom, spajanjem znanja, mladosti i iskustva udruženo želi graditi SDP kao modernu stranku lijevog centra. Želi vratiti izgubljene vrijednosti i nametnuti sustav kako se one više nikad ne bi izgubile. Ranije prilikom predstavljanja programa Kolar ne naglasio da SDP ima dovoljno snage i energije da prevlada krizu i da bude mjesto okupljanja.

„Za modernu stranku lijevog centra, za naprednu državu i otvoreno društvo vrijedi se boriti. SDP ima dovoljno snage i energije, ali i mudrosti da bude točka okupljanja svih progresivnih pojedinaca, skupina i organizacija u izgradnji Hrvatske kao moderne države“, rekao je Kolar.

Program Željka Kolara nudi nova rješenja i ideje za promjene u svim sektorima. „Vrlo ću rado razgovarati s premijerom o svim problemima“, rekao je te dodao: „Nepravda i nejednakost je nešto što najviše muči našeg čovjeka. Danas su pred Hrvatskom drugačiji izazovi s kojima se moramo uhvatiti u koštac i iskoristiti najbolje moguće ljude koje imamo.“

www.sjever.hr 25.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.