Now Reading:
Otkazan ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“ u Čakovcu
Full Article 1 minutes read

Otkazan ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“ u Čakovcu

PU međimurska obavještava građane da se, obzirom na trenutnu procjenu epidemiološke situacije, uz praćenje i prihvaćanje preporuka Zavoda za javno zdravstvo i Nacionalnog stožera civilne zaštite, ovogodišnji „Sajam sigurnosti i prevencije“, koji je planiran za petak 18. rujna 2020. godine u organizaciji Policijske uprave međimurske uz potporu Vijeća za prevencijom Međimurske županije i Vijeća za prevenciju Grada Čakovca, neće održati.

Za potrebe Sajma, Vijeće za prevenciju Međimurske županije i Vijeće za prevenciju Grada Čakovca, osigurali su razne preventivne materijale koji će biti raspoređeni na korištenje kroz različite preventivne aktivnosti Policijske uprave međimurske, tijekom rujna i listopada ove godine.

Predstojeće preventivne aktivnosti bit će najavljene putem internetskih stranica i redovnih dnevnih priopćenja za medije Policijske uprave međimurske, kao i njihova realizacija.

„Ovom prilikom zahvaljujemo na ukazanom povjerenju svima koji su na bilo koji načina pomogli kako bi se ovogodišnji Sajam sigurnosti i prevencije, uspješno realizirao. Nadamo se i budućoj uspješnoj suradnji na sljedećem Sajmu sigurnosti i prevencije”, poručuju iz PU međimurske.

www.sjever.hr

08.09.2020.

Input your search keywords and press Enter.